2 minutes reading time (453 words)

Покана за ВТОРИ автомобил Мерцедес А клас от компания LR

Покана за втори автомобил Мерцедес А клас от компания LR


Това е договора за поредния автомобил, който предстои да ми бъде връчен от компания LR. Този автомобил ще бъде с още повече екстри от настоящата А-класа, ще бъде с автоматични скорости и ще бъде на 0 километра.

Едно от най-ценните преживявания, които компания LR ни дава е признанието. Признание за постигнати резултати.

Или както аз обичам да казвам - ние сме обречени да караме чисто нови автомобили до края на живота си! Уау

Благодарен съм най-вече на себе си, за това че повярвах и реших да се превърна в професионалист в тази все още криворазбрана индустрия.

Въпреки че стартирах през 2013 година, моето осъзнато стартиране всъщност беше през 2019 и резултатите го показват - няколко покачени титли, повишаване на бонусите ми, първи автомобил мерцедес А клас през 2020 г, сега предстои да ми бъде връчен нов такъв. Първи автомобил на партньор в организацията ми - през януари 2022. Безброй приятни преживявания по време на семинарите и тиймбилдингите ни...

И не на последно място - отдавна забравих какво е да ставаш с аларма...

Някои хора търсят щастието цял живот, други го подгонват с тоягата... Всеки сам избира. Аз избрах за себе си, че не искам цял живот да работя като вол, и затова ПОВЯРВАХ във възможността с LR. Други гледат скептично, не се доверяват, и продължават да си тъпчат на едно и също място. И съм им благодарен, защото научих доста ценни уроци от тях. Уроци, които ме правят още по-успешен.

Мога да помогна и на теб да постигнеш същото и да преповториш моя резултат за още по-кратък период от време. Но за целта, необходимо да ми се довериш, да повярваш в индустрията Мрежов маркетинг, да пожелаеш силно тази промяна за себе си, да ме потърсиш, да поговорим, да те обуча как да работиш с инструментите, които сме създали, за да улесним максимално действията ти, и след това да действаш ежедневно!

Ако следваш системата, само след 1 година можеш да получиш своя мерцедес А клас, да получаваш по 2500 лв месечно, а след още 1 година да бъдеш с доходи над 3500 лв, в титла Лидер на организация, където компанията ще ти даде правото твоите доходи да бъдат унаследени!

Ти избираш! Аз избрах за себе. Много партньори ми се довериха и също избраха за себе си, и в момента се развиват успешно, и не е далече момента, в който и те ще получат своите автомобили от LR. Други пък стартираха и се отнесоха несериозно. Те не постигнаха нищо. Но не е ли именно такъв животът? Не всеки успява. Успяват тези, които показват характер, амбиция, дисциплина, постоянство!

Топката е в твоите ръце!

 

Коментирай отдолу тази статия и аз ще отговоря с огромно удоволствие на всичките ти въпроси!

За едно по-добро бъдеще на България! 

 

1
Каква инвестиция трябва да направя, за да стартира...
За мечтите и за възможностите с LR - Ангел Мацанов...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 26 Април 2024