2 minutes reading time (490 words)

19 нови мерцедеса бяха раздадени на партньори на LR на 29 юли 2020 г.

19 нови мерцедеса бяха раздадени на партньори на LR на 29 юли 2020 г.

 

На 29 юли 2020 се проведе за пръв път събитие с такъв голям мащаб, на което бяха раздадени цели 19 мерцедеса - А клас, С клас, Е клас, GLC от компания LR Health and Beauty на успешно развиващи се сътрудници, изграждайки свой собствен бизнес чрез партньорство с компанията. Един от възнаградените бях аз - Ангел Мацанов, Младши лидер на група.

Това, което се случи доказва за пореден път, че независимо от икономическата ситуация в страната и по света, развитието в индустрията на мрежовия бизнес е факт, независимо от външните обстоятелства.

LR Health & Beauty е международна компания за директни продажби, основана през далечната 1985 година в град Ален, Германия. До днес компанията бележи постоянен ръст в своя оборот и в броя доволни партньори и клиенти.

Днес, 35 години след основаването си, компанията има офиси в 28 държави, в това число Русия и Турция, и дава възможност на все повече хора по света да ПРОменят статуквото си и лайфстайла си, като започнат бизнес от нулата и изградят своя собствена империя от клиенти и партньори.

Днес по улиците се движат хиляди мерцедеси от LR, което е неоспоримо доказателство, че трудът се възнаграждава справедливо и че всеки, който постигне определено ниво по кариерната стълбица, ще получи шанса да кара чисто нов мерцедес!

19 души получиха ключовете за своите автомобили, за да поемат по пътищата на България и по пътя към своето все по-мощно израстване в млм кариерата си. 19 души гръмнаха едновременно своите бутилки със шампанско, музиката кънтеше, настроението беше на макс, публиката ръкопляскаше. Празничната атмосфера създаде невероятна еуфория и докосна сърцата на всички присъстващи, за да им вдъхне мотивация и желание за още по-високи цели!

Да си МЛМ предприемач е нещо невероятно! Не толкова заради финансовата страна на нещата, колкото заради приятелствата, които се създават, работата в екип, взаимопомощта, обученията, и не на последно място - ПРИЗНАНИЕТО!

А това, което се случи на 29 юли, се нарича ПРИЗНАНИЕ! Признание за добре свършена работа! Признание за труда на всички тези млм-предприемачи, признание за тяхното постоянство, непоколебимост, решителност, дързост, непреклонност, непримиримост, упоритост, трудолюбие.

"МЛМ предприемач" е професия, все още непозната на много хора. Това е професия от бъдещето и в следващите десетилетия все повече хора ще се ориентират към индустрията на мрежовия бизнес, осъзнавайки че това е най-достъпната възможност да стартират бизнес буквално от нулата, без никакъв риск и със съвсем минимална инвестиция, и да развият този бизнес за много по-кратък период, в сравнение с конвенционалните бизнеси.

В следващите десетилетия все повече хора ще осъзнаят нуждата от промяна в живота си, ще осъзнаят че старите модели на работа стават все по-нископлатени и все по-трудоемки, и че МЛМ е една прекрасна алтернатива за живота им.

Ако и ТИ като мен, обичаш да помагаш на другите, МЛМ индустрията е ТОЧНО ЗА ТЕБ! Защото тук в LR няма как да успееш ако първо не помогнеш на твоите последователи да успеят!

За едно по-добро бъдеще на България!

Защото заедно можем повече!

КОД21 - ЗАЕДНО СЪЗДАВАМЕ СВОЯ УСПЕХ!

 

1
Подготовка за триумфалното връчване на 19 нови мер...
"Силата на провала" - Джак Ма, Китайски предприема...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 24 Април 2024