За мен и моя път към успеха в мрежовия маркетинг

Казвам се Ангел Мацанов, а това е личният ми блог за успех.

Произхождам от малко балканско село, от бедно семейство. Израснах с много предразсъдъци, с много крепости в ума си, с неправилна философия към живота. Бунтарския дух в мен не спираше да се бори срещу беднотията, докато един ден не осъзнах, че аз бях беден във финансите си, защото бях беден в мисленето си. И осъзнах, че трябва най-напред да променя мисленето си! Костваше ми много години, за да се случи това и да се превърна в това, което съм в момента - успешен предприемач в МЛМ бизнеса. Прочел съм и продължавам да чета много книги на известни автори, и това ми помага всеки ден изключително много в положителна посока.

През 2013 година стартирах собствен бизнес в партньорство с една от водещите компании за мрежов маркетинг в България и Европа, и сега - няколко години по-късно мога да кажа че това беше най-добрия избор в живота ми за бизнес начинание. Спечелил съм стотици хиляди от този бизнес, печелил съм екскурзии и пътешествия, а стартирах с по-малко от 400 лв! Уникално, нали?

Пробвал съм да развивам доста бизнеси, с някои от тях и до ден днешен продължавам, въпреки че ми коства много стрес, енергия и усилия, други от бизнесите съм прекратявал именно поради същата причина.

Сравнявайки традиционното предприемачество и бизнеса, който имам в МЛМ, смело мога да твърдя че разликите са огромни. И тези разлики са в полза на мрежовия маркетинг.

Ще ти кажа няколко от разликите:

В другите ми бизнеси бумащината от документи е неописуемо голяма. Единият от бизнесите ми е фирма за коли под наем. Главоболията, които имам с клиентите са огромни. Почти винаги клиентите превишават правата си, навъртат повече километри на колите; след като върнат колите, обикновено има някакви проблеми, които те са предизвикали и ако проблемите ги установя преди да съм им върнал депозита - добре. Ами ако ги установя след това? Да не говорим за случаите, в които те са катастрофирвали с колите и това е водило със себе си още главоболия - харчене на пари и пропуснати ползи, понеже докато автомобила е в сервиза, той не изкарва пари...

Мога много подробно да продължа с тази тема, но не е това целта ми. По-скоро искам да ти покажа какви главоболия и трудности можеш да срещнеш в изграждането на собствен бизнес.

Сега внимателно!

Според теб, дали има такъв тип проблеми в мрежовия бизнес?

КАТЕГОРИЧНО НЕ! - е моят отговор.

Ще попиташ защо? 

Защото в мрежовия ми бизнес съм стартирал със няколко стотин лв, а не с няколко стотици хиляди.

Защото в мрежовия бизнес изграждам отношения на взаимопомощ със всички от екипа ми, а в традиционния ми бизнес съм като пъдарин, който трябва да следи дали служителите си вършат работата, дали клиентите не го лъжат и т.н.

Защото в мрежовия бизнес не е нужно да имаш опит - има страхотна система за обучения от вече успелите лидери, които ИМАТ ИНТЕРЕС да те научат да станеш успешен и да печелиш! За разлика от традиционния бизнес, където всички гледат да те провалят и да те смачкат, за да изпъкнат те...

Тук мога да изброя доста разлики, но НАЙ-БЕЗЦЕННАТА е, че в традиционния бизнес участваш с огромна част от времето си. Всъщност ако искаш да развиеш бизнес от нулата, първите години трябва да си по 15-16-20 часа на ден в бизнеса. А в мрежовия маркетинг нещата стоят коренно различно - градиш бизнес, печелиш пари, и имаш свободно време колкото си пожелаеш!

Това е наистина БЕЗЦЕННО!

Моята покана към теб:

Ела и стани МЛМ предприемач в екипа ми, за да успеем заедно в България! За по-добро бъдеще! За по-добър стандарт на живот! За по-качествен живот! В България!


Имаш въпроси относно Мрежовия Маркетинг?
Свържи се с мен, като попълниш своите данни тук:

Какво казват другите за мен?

Кликнете върху съответното видео, за да го изгледате

veselka-gencheva-za-angel-matsanov.jpg
vasilka-rashkova-za-angel-matsanov.jpg
kakvo-kazva-raya-mateeva-za-angel-matsanov.jpg
eney-iliev-za-angel-matsanov.jpg
mariana-koleva-za-angel-matsanov.jpg
ilia-kdrinski-za-men.jpg
krasi-galbachev-za-angel-matsanov.jpg
nikoilay-jelyazkov-za-men.jpg
kakvo-spodelya-ilia-kdrinski-za-angel-matsanov.jpg