Стартирай своя Мрежов Бизнес за Финансова Свобода с мен и екипа ми!

Стани предприемач в една от водещите мрежови компании в Европа!

Стани финансово независим в рамките на 3-5 години!

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НА КАКВО Е СПОСОБЕН, ДОКАТО НЕ ОПИТА!

Image

"Хората не стартират в МЛМ защото не го разбират"

Самият аз не разбирах МЛМ и загубих много време в лутане!

Стартирах през 2013 г в Индустрията Мрежов Маркетинг, и днес, когато вече заработвам ЧЕТИРИ-ЦИФРЕНИ СУМИ В ЕВРО, мога с ръка на сърцето да кажа:

Да стартирам като предприемач в сферата на Директните Продажби е най-доброто Решение, което някога съм вземал!

Аз съм Рекламен агент от Ново Поколение и упражнявам професията Предприемач в Мрежовия маркетинг.

Това е ФРАНЧАЙЗ БИЗНЕС с Минимален Стартов Капитал и НУЛЕВ РИСК!

Ще обуча и теб!
Достатъчно е да отговаряш на моите критерии!

✅ Днес имам Повече Здраве, Повече Време, Повече Приятели, Повече Пътешествия, По-Добри Семейни Взаимоотношения, Повече Пари, Повече СВОБОДА!
✅ Затова се постарах да разбереш и ти, че това е най-достъпния начин за стартиране на собствен международен бизнес. Всяка една година той се увеличава и навлиза във все повече държави
✅ Започваш го като хоби с по 1-2 часа на ден в свободното ти време докато продължаваш да извършваш основната си дейност, но малко по малко бизнесът ти ще започне да се увеличава и ти ще можеш гарантирано да повишиш Качеството на Своя Живот! А ако ти допадне, може да се превърне в твой основен проект до края на живота така, както е за мен!
✅ Присъедини се към моя екип и следвайки бизнес системата за обучения, която ще получиш, можеш да достигнеш месечен бонус от 3000 - 5000 лв само за 1,5 - 2 години! Можеш да караш чисто нов автомобил Мерцедес на лизинг и компанията да ти плаща лизинга! Следвайки системата, в рамките на 5-10 години можеш да достигнеш доход от над 20 - 30 хиляди лв месечно!
✅ Това е напълно реално и възможно! Всичко зависи от твоето желание и борбеност, от готовността ти да се учиш, да анализираш, да проявяваш търпение, да действаш смело и да не ти пука от негативните хора около теб! Да имаш високи амбиции, да не се спираш пред трудностите, да си непримирим, да жадуваш за повече свободно време!

✅ Ако си от този тип хора, които с нетърпение чакат да се приберат, за да си надробят салатката, да си сипят ракийката и да си пуснат телевизора и не искаш да промениш това, моля те, не се свързвай с мен! Желая да правя този бизнес само с хора, които имат ясна цел в главата си и които са готови да платят цената за това!

✅ Ако си готов(а) да се впуснеш в предизвикателството, добре дошъл в екипа ми! Аз ще те направя успешен, ще ти помогна да печелиш зашеметяващи суми! Ще бъда твоя ментор! Ще те наставлявам! Ще ти показвам грешките, за да си взимаш поука и да не ги повтаряш! Ще бъда до теб докато не те направя по-силен от мен! Ще те обуча на уменията, които ми позволиха да постигна успех в този бизнес!

✅ И не се притеснявай ако в момента работиш другаде, дори и ако имаш вече работещ собствен бизнес! Категорично няма да напускаш работата си, нито ще прекратяваш бизнеса си! Ще започнем в свободното си време, отделяйки по 1-2-3 часа на ден. Ще се съобразя с твоето работно време, за да ти бъде максимално удобно!

✅ Целта ми е да те направя успешен, преуспяващ, печелещ завидни суми, а не просто да те регистрирам и да те оставя да се луташ в неизвестността!

С какво ще съм ти полезен, ако стартираш Мрежов Франчайз Бизнес с мен?

 

✅ Ще те обуча как да печелиш 2000-3000 лв месечно само 7-10 месеца след старта ти;

✅ Ще те науча как отделяйки само по 1-2 часа дневно можеш да изградиш стабилен доход и той да се увеличава постоянно;

✅ Ще бъдеш част от едно позитивно общество, копнеещо за развитие, успех и по-добър лайфстайл.

 

Топката е в ръцете ти! Избери успеха още днес и се свържи с мен и екипа ми!

Изгради Своя Живот и Живей Ярко с Нас!

 

Заедно можем повече!

Image
✅ Радвай се на Нови Приятелства с Активни, Позитивни и Амбициозни Хора!
✅ Радвай се на Признание, Безплатни пътувания по цял свят!
✅ Радвай се на добро здраве!
✅ Радвай се на един Нов Лайфстайл!
✅ Радвай се на Стабилност, Сигурност, Перспектива и в крайна сметка - Повече Щастие!
Всичко това ще можеш не само да го завещаеш на децата си, но ще им дадеш един страхотен личен пример как е възможно човек да успява, помагайки на другите хора!
Искрено и от Сърце ще ти Помогна да Постигнеш Своите Цели и да Подобриш Качеството си на Живот!

Какво ще намериш при нас?

Уважение

Уважение

Ние приемаме уважението към партньорите си за нещо естествено. Съобразяваме се с индивидуалността на всеки отделен човек без значение от пола, вероизповеданието, възрастта, сексуалната ориентация и цвета на кожата. Подхождаме с уважение, за да научим повече за другия и да опознаем характера му. Държим на отборния дух. Така заедно създаваме работна среда, изградена върху уважение, честност, доверие и откритост. Убедени сме, че можем да осъществим поставените ни задачи само с уважение и неприкрито споделяне на възгледи между нас.

Доверие

Доверие

За нас "доверие" значи "честна и открита комуникация". Приемаме за естествено да общуваме почтително и откровено, и да разговаряме без заобиколки. Нашите партньори имат куража самоуверено да представят гледните си точки пред останалите, за да се докоснат до нови перспективи. Взаимното доверие ни прави по-силни и увеличава шансовете ни за съвместен успех. При нас всеки партньор може да се развива индивидуално, независимо от образование, пол, религия.

Креативност

Креативност

Не се плашим от промените, критични сме към досегашните решения, мислим глобално и непрекъснато търсим нови и по-удачни начини да станем малко по-добри утре. Готовността да прегърнем промените ни превърна в успешено развиващ се екип. Затова търсим партньори, които също гледат напред, разсъждават неконвенционално и същевременно действат целенасочено.

Обучения

Обучения

Доброто обучение е трамплин към бъдещата ви кариера. Ние предоставяме не само професионалната квалификация, която ще ви е необходима за кариерното ви изкачване, но и развиваме личните ви и социални умения. Така вие ще бъдете чудесно подготвени за постигане на професионален и личен успех. Възползвайте се от шанса си и започнете начисто с обучение в Kod21.

Признание

Признание

Признанието е ключ към сърцето на всеки един човек. Признанието е двигателя, който ни мотивира да продължаваме да се борим и всеки ден да покоряваме все по-високи върхове. Тази концепция е дълбоко вкоренена във философията на компанията и екипа ни, и благодарение на нея нашите партньори стават все по-успешни.

Пътувания

Пътувания

Ексклузивните пътувания до спиращи дъха места и време, прекарано с вдъхновящи личности, са нашата награда за отличните ти постижения и същевременно стимул за постигане на нови цели. Обмяна на опит, нови знания, релакс – всичко това те очаква на нашите пътувания!

Това сме ние

Предприемчиви, амбициозни, целеустремени, мотивирани и винаги усмихнати!

А ти искаш ли да си част от нас?

Image