3 minutes reading time (532 words)

Моят пръв автомобил от компания LR - Мерцедес А клас!

Моят пръв автомобил от компания LR - Мерцедес А клас!

Да ми е честит първият автомобил от компания LR за резултатите, които съм постигнал!❤️

Живеем във времена, в които успехът не е даденост, възможностите не са само за богопомазаните, мечтите не са забранени, парите не отиват само при хората с пари, не е задължително да имаш вуйчо-владика, не е необходимо да си с 3 висши образования, за да постигнеш успех и да имаш качествен лайфстайл.

В днешни дни успехът е въпрос на избор и само тези, които се стремят към него, ще получат шанса да го постигнат!

Живеем в ерата на информацията и милиарди хора по света имат равни шансове за успех наравно с другите. Днес никой няма извинение за собствените му неуспехи, защото ВРЕМЕНАТА СА РАЗЛИЧНИ!

През далечната 2013 година тази възможност, наречена LR, дойде до мен, но аз се колебаех дали да се възползвам от нея. Стартирах с грешната нагласа, че трябва да бъда дистрибутор и продавач. Години по-късно осъзнах какъв е правилният модел на работа. Трябваше да науча нови знания, нови умения. Трябваше да променя начина си на мислене. Трябваше да се преборя със самия себе си и всъщност тогава осъзнах, че това е най-тежката битка - да победиш себе си и собственото си АЗ!

Растейки по пътя на кариерата, аз осъзнавах със всеки изминал ден, че съм избрал изключително стабилен и надежден партньор в лицето но LR, а това ми даваше още повече power да продължавам напред!

По пътя си към успеха аз срещах много и най-различни хора. Някои от тях бяха свити в черупките си, със смачкано самочувствие. Други бяха успяващи хора, вярващи в себе си и в способностите си. Но най-красивото е, че тези, свитите, смачкани и колебливи хора претърпяваха една драстична промяна по пътя им към успех заедно с мен и екипа ни. Промяна в начина им на мислене, поведение, начин на изразяване. Аз ги наблюдавах как се променяха ден след ден, като едни малки новородени бебета, устремени към растеж.

Една от най-големите награди, която ми дава ежедневно партньорството ми с LR е именно това - да виждаш как хората от екипа ти започват да се променят, в следствие на твоята помощ. Да знаеш че там някъде под слънцето има някой, който днес живее по-добре от вчера, благодарение на теб, на това че ТИ си му подал ръка и си му помогнал да успява.

Благодаря на Бог, че ми помага всеки ден до най-малкия детайл в живота ми, в семейството ми и в кариерата ми!

Благодаря на успешните лидери, от които се уча ежедневно - Еней Илиев, Цветомир Генчев, Веселка Генчева, Християн Григоров, Юлиан Огнянов, Росен Димитров, Теодор Недялков!

Благодаря и на всеки от моя екип! Благодаря ви, че ми се доверихте и заедно вървим по пътя към успеха!

Благодаря на моите родители, че са ме създали и са давали най-доброто за мен! Обичам ви!

Благодаря на прекрасната ми съпруга, която е най-добрият ми приятел в живота! Благодаря ти, че си винаги до мен и ме подкрепяш!

Благодаря ви, приятели, роднини, партньори и лидери, че ви има, че давате най-доброто от себе си, за да ПРОменим заедно България и да покажем на всички хора, че успехът е въпрос на избор, и този избор е в техните ръце!

Наздраве за моя пръв автомобил от LR!

Моят пръв автомобил от компания LR - Мерцедес А клас!

Моят пръв автомобил от компания LR - Мерцедес А клас!

Моят пръв автомобил от компания LR - Мерцедес А клас!

Моят пръв автомобил от компания LR - Мерцедес А клас!

1
[Неофициално] Връчване на Мерцедес А-клас на Ангел...
Цветелина Тодорова: Интервю с Ангел Мацанов и за н...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 26 Април 2024