4 minutes reading time (868 words)

Как да подсигурим ЗЛАТНАТА си възраст?

Как да подсигурим ЗЛАТНАТА си възраст?

Златната възраст е една страхотна възраст, в която на теория ние трябва да се наслаждаваме на живота.

Дали обаче на практика се получава така?

На всеки му се иска да има златни старини, да се наслади на заслужена пенсия, която да му стига за абсолютно всичко - за месечните разходи, за пътувания, за качествена храна, за глезотийки.

Действителността обаче е съвсем различна. Колко пенсионери познаваш, които са финансово задоволени и живеят по този начин, наслаждавайки се на всеки миг от живота? Малцина. Аз лично се сещам за 2-3 семейства.

А останалите? Останалите просто изнемогват. Изнемогват с мизерните си пенсии, които не достигат за абсолютно нищо! Хората на пенсионна възраст обикновено пият по една чанта лекарства, а това означава пари! Иска им се да се хранят с качествена храна, но това означава ПАРИ, и те са принудени да купуват най-евтините стоки от магазина. Иска им се да си пуснат по-силно отоплението през зимата, и климатика през лятото, но уви, отново става въпрос за ПАРИ, за разходи. А те са съвсем нищожни и не достигат.

За съжаление така живеят мнозинството от пенсионери в България и в много други държави.

Но има ли решение? И ако има, какво е то?

Да, има решение.

За радост, някои пенсионери имат късмета да им се помага от техните деца или внуци, които изкарват добри доходи.

Други пенсионери пък са успели да си закупят 1-2 имота през живота си, които отдават под наем, и по този начин са подсигурили старините си. Което е похвално!

Но... мнозинството пенсионери си остават в окаяно състояние с окаяни доходи от държавата...

Ако се замислим... човек има около 15-20 активни години в живота си. Години, в които е изключително трудоспособен, и същевременно достатъчно мъдър. Именно този период от живота ТРЯБВА да бъде използван за правилно построяване на бъдещето и на старините. За да имаш наистина ЗЛАТНИ СТАРИНИ, ти трябва да се погрижиш за това докато си млад и активен!

Ако човек навреме вземе мерки, за да изгради нещо, което да подсигури старините му, тогава той наистина ще се радва на една достойна златна възраст и ще живее така, както му се иска, а не така, както трябва.

Но какво точно се очаква от човек в тези активни години? Какво точно трябва да прави, за да подсигури живота си?

Това, което трябва да прави е - да започне да изгражда СВОЙ СОБСТВЕН АКТИВ! Какво означава "актив"? Активът е нещо, което ти носи доходи. Например - ако си закупиш имот с цел отдаване под наем, този имот се нарича "актив". Ако си закупиш имот, в който да живееш, тогава този имот се нарича "пасив".

Разликата между ПАСИВ и АКТИВ е, че пасивите са ни в разход, а активите са ни в приход.

Но сега идва следващият въпрос - Откъде да намеря пари, за да закупя няколко имота?

Добър въпрос!

За да си закупиш имот, са ти необходими пари, безспорно! А тези пари можеш да изкараш, като работиш на втора работа. Но... работейки дълги години на две работи паралелно... това определено ще те скапе и ще останеш без сили още преди да си се пенсионирал...

Тогава какво да направиш?

Започни паралелно с твоята работа да изграждаш МРЕЖА ОТ КЛИЕНТИ към някоя Мрежова компания. Няма да е необходимо да се гърчиш дълги часове както това би се случвало на втората работа, а единствено да отделяш по 2-3 часа дневно да комуникираш с хората, за да развиваш своя АКТИВ!

Това е нещо, което правя аз от няколко години и мога да ти потвърдя, че това е една НЕВЕРОЯТНА ВЪЗМОЖНОСТ паралелно с другата ми дейност, аз да развивам клиентска и партньорска мрежа, която прави потребление на компанията, а аз получавам бонуси от оборота. Страхотно!

В началото, през 2013 г, първите ми бонуси бяха под 10 лв на месец Тогава просто споделих с 3-ма свои приятели. Сега в момента, последният бонус, който получих беше почти 3000 лв за месец. А правя едно и също - разказвам, споделям, разказвам, споделям.

Мрежовият маркетинг е индустрия, която дава възможност постоянно да увеличаваме доходите си, като увеличаваме оборота на компанията. А за да увеличавам оборота, аз продължавам да правя едно и също - да ползвам качествени продукти, които ми помагат да бъда по-здрав, по-силен, по-защитен, и в същото време да разказвам на свои приятели и познати. Колко приятно... да пиеш кафе и да разказваш. Невероятно е, повярвай ми!

А паралелно с това, доходите ми постоянно нарастват. Ето това се нарича актив! Аз съм изградил и продължавам да изграждам свой собствен АКТИВ от клиенти, които си пазаруват самостоятелно, а аз получавам ежемесечни възнаграждения в банковата си сметка.

Така, един ден, когато дойде момента да се пенсионирам и да взема 300 лв пенсия от държавата, аз ще съм изградил още по-сериозен и стабилен актив за себе си, и този актив ще ми носи още по-големи суми, за да живея така, както си искам!

А ти виждаш ли възможност за себе си да ПОДОБРИШ своя стандарт на живот, правейки същото това нещо като мен?

Ако виждаш възможност, не се колебай да се свържеш с мен, за да ти покажа точно какво правя аз, и за да те науча и теб, и ти да го правиш.

За по-достойните ти старини!

За по-голямо финансово обезпечение!

За по-подсигурена златна възраст!

За повече усмивки!

За по-спокойно бъдеще!

Очаквам те!

 

 

3
Честит Рожден Ден на нашия екип КОД21
Каква би била Перфектната Кариера за Теб?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 23 Април 2024