6 minutes reading time (1103 words)

Каква сума пари ще те направи щастлив?

Каква сума пари ще те направи щастлив?

Добър въпрос!

И отговорите не са еднозначни. Някои хора се задоволяват с 1000 лв и мечтаят за такава заплата. Други мечтаят да бъдат милионери.

Според проучванията и опита ми, сумата, която ще направи щастливи повечето хора е 15 - 20 хиляди лева месечно.

Страхотно, нали?

Сега ще кажеш - "What the f**k, какви са тези суми? В България е невъзможно да се изкарват такива пари месечно по честен начин!"

Ще те изненадам! В България Е ВЪЗМОЖНО да се изкарват такива суми, и то по напълно честен и законен начин!

Нека да ти покажа няколко източника на финанси:

1. Работа на заплата. Любимата ми тема :)

Ангажираност: 8-9 часа на ден (средно)

Системата във всяка една държава е създадена да произвежда работници за индустрията и бизнеса. Схемата е позната на всички - училище, университет, трудов стаж 40-45 години, пенсиониране.

Нека да се замислим какво ти дава тази система, сътворена от правителството. Мислиш ли, че на системата й пука за теб и че министрите с огромно желание копнеят да ти дадат максималната пенсия, защото ти си бил един добър и съвестен работник цял живот? Да бе! Хайде да стъпим здраво на земята и да не вярваме в дядо Коледа!

По време на образованието харчиш крупни суми пари (тоест твоите родители харчат тези пари, за да те изучат), след това влизаш в омагьосата въртележка на живота и започваш "мечтаната" работа. Парите не достигат за ежемесечните разходи, камо ли за почивка, екскурзия, нови мебели, нов телефон или телевизор. Естествено накъдето и да завъртиш главата си, виждаш рекламите на банките и бързите кредити, които ти "навират" едно от друго по-примамливи предложения за кредити или пари назаем. Теб те блазни, иска ти се да имаш новия телефон, защото съседа ти Гошо вече си го е купил, а ти не искаш да бъдеш по-назад. И така се въвличаш в една схема, от която няма измъкване ЦЯЛ ЖИВОТ, приятелю!

Познавам толкова много възрастни хора, които са ми разказвали за техните надежди, мечти, копнежи докато са били млади и активни. Те толкова наивно са вярвали в тези обещания, че разочарованието им след пенсионирането е било почти катастрофално за психиките им. И ти ли искаш да се въвлечеш в същия модел? И ти ли искаш да живееш такъв живот?

Разбирам да нямаме друг избор и да сме принудени да следваме тази система, тогава искам или не, и аз щях да бъда в омагьосаната въртележка. Но, слава Богу, живеем в свят с възможности, на практика неограничени възможности и е срамота да се задоволяваме с модела, създаден за да бъдем роби.

2. Правене на пари чрез собствен бизнес

Ангажираност: 10-15-20 часа на ден, 7 дни в седмицата

Познавам доста хора, които са стартирали собствен бизнес. Някои от тях преуспяха и разрастнаха бизнеса си. Други от тях фалираха. Всъщност ако погледнем процентно - повечето от тях фалираха.

От личен опит мога да ти кажа, че правенето на собствен бизнес не е шега работа. Много обичам да казвам - "Тежка е царската корона, но блазе му който я носи". С други думи - колкото и да е трудно да се прави бизнес, за мен винаги ще бъде удоволствие и винаги бих предпочел да съм в тази позиция с короната.

Истината е че както в първия случай, така и в този, ти участваш изцяло с времето си, за да спечелиш определена сума пари. Когато работиш на заплата, ти продаваш времето си за малка сума пари. Когато правиш бизнес, ти продаваш времето си за по-голяма сума пари, но все още финансите, които печелиш зависят изцяло от твоето. Когато решиш да отидеш на почивка и да затвориш бизнеса за 1-2 седмици, в същото това време, той не ти генерира приходи, а разходите продължават да си вървят, и след като се върнеш от почивката, ще се гмурнеш отново в задълженията, ще плащаш осигуровки, наеми, заплати, счетоводство и т.н.

Не е лесно, повярвай ми. Има бизнеси, чрез които могат да се правят пари, и то доста добри суми, но определено цялото ти време ще бъде там. За съжаление много често това е за сметка на приятните мигове с децата, семейството, приятелите... А децата растат и често ти се самозалъгваш с думите "още малко да се разрастне бизнеса, и ще отделя повече време за децата си или семейството си", и неусетно децата ти порастват и отлитат от дома ти, а ти си с пръст в уста, съжалявайки за пропуснатите моменти.

3. Изграждане на МЛМ бизнес

Ангажираност: 2-3-5 часа на ден (зависи изцяло от твоето желание)

Бих казал, че това е изключително интелигентен и нискорисков начин да се правят пари. В сравнение с работата на заплата или с правенето на малък бизнес, МЛМ дава огромни възможности с нисък риск, малък начален капитал и много свободно време. Тук не говоря за измамните структури, в които плащаш периодична такса за обещания, че ще взимаш процент от таксата на привлечените от теб хора. Говоря за мрежова компания, която предлага реален продукт и хората се нуждаят от този продукт.

Когато започваш ново начинание, от изключителна важност е да си зададеш въпроса - ако правя това за период от 2-3-5 или 10 години, какво развитие бих могъл да имам, какви са реално възможностите, мога ли да постигна еди-какъв си успех и т.н.

Ще ти дам пример. Една сервитьорка работи да речем за 1000 лв. Копнее ли тя за 5000 лв заплата? Може би копнее и за 10 хиляди. Но няма кой да й ги даде. Тя е във система, която не й дава тази възможност.

Същото важи и за държавни служители, учители, магазинери, офис асистенти и т.н. и т.н.

Мрежовият маркетинг обаче дава такива възможности. Ако при работата на заплата е лудост да мечтаеш за месечно възнаграждение от порядъка на 10 хиляди лв, то в МЛМ това е напълно достижимо и възможно. 

Това е КОРЕННАТА РАЗЛИКА, приятелю. Разликата е във възможностите, които ти предлагат различните системи.

В едната възможността я има, и всичко зависи от твоето желание и усилия. В другата - възможността я няма, и колкото и да си готов се бориш, колкото и усилия и желание да имаш... сори!!!, няма кой да ти даде мечтания доход.

При сериозност и постоянство, доход от 20 хиляди лв в МЛМ се достига за период от няколко години. Дали ще ти отнеме 5, 10, 15 или повече години, зависи изцяло от теб!

Заповядай в екипа ми и започни с мен своя МЛМ бизнес в най-добрата мрежова компания в Европа с най-добрия и честен маркетинг план!

Свържи се с мен още сега. Не отлагай за утре! Не бъди като хората, които само планират, но никога не предприемат действия! Такива хора не успяват. Те остават да живеят с мечтите си и с илюзията че някой ден чудото ще се случи в техния живот.

Предизвикай чудото!!!

Очаквам те!

 

2
Успехът е стълба, а не врата!
Искаш ли бърза печалба и богатство?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 24 Април 2024