1 minute reading time (268 words)

Честит Рожден Ден на нашия екип КОД21

Честит Рожден Ден КОД21

На 23 ноември се навърши 1 година от официалното стартиране на нашия екип КОД21.

Години наред чувствахме нуждата от екипност, от обучителна система, от ясни и точни правила, насоки, шаблони, на които да учим нашите партньори. Години наред като че ли не успявахме да обхванем 100% от активните си партньори и клиенти поради липсата на система на работа.

Днес съм горд, че ситуацията вече е коренно различна. Отне ни повече от година, за да изградим нашата обучителна система, която има за цел всеки новоприсъединен сътрудник да започне да се самообучава, преминавайки през обучителните модули. Система, която дава страхотен първоначален тласък на всеки новоприсъединил се в екипа ни. 

Горд съм, че нито пандемия, нито обстоятелства ни отклониха от целта, а напротив - работихме неуморно, за да подготвим безброй видео материали, безброй обучителни книжки, да съберем на едно място полезна литература за личностно развитие и в частност за мрежовия маркетинг.

Горд съм, че сме създатели на изключително полезна обучителна система, която дава шанс на много хора да променят животите си. Пред очите си ежедневно виждам толкова много сътрудници, които са стартирали с несигурност, били са неопитни, но благодарение на нашите обучения, те се превръщат в успешни МЛМ предприемачи, знаещи какво трябва да правят и действащи ежедневно, за да постигнат целите си и мечтите си.

Невероятно е усещането, когато си изградил нещо, което променя човешки съдби! Благодарен съм на както целия си екип, както и на лидерите за неуморната работа и подкрепата, която имахме през целия този период на изграждане.

Изгледайте това кратко видео по случай Рожденния ден на КОД21 и се потопете в духа на екипа ни :)

 

 

1
Параклис Свети Йоан Летни - построен през 1350 г и...
Как да подсигурим ЗЛАТНАТА си възраст?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 17 Април 2024