3 minutes reading time (690 words)

Създай пасивен доход и живей живота на мечтите си! Притча за водопровода

Създай пасивен доход и живей живота на мечтите си! Притча за водопровода

Здравей, приятел.

Днес ще ти покажа каква е разликата между АКТИВЕН и ПАСИВЕН доход.

Ще ти покажа ВИДЕО, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ТИ! То съпоставя действията на двама приятели и резултатите, до които водят техните действия. Това видео ще те научи как в условия на развитата съвременна икономика, ти и всеки един от нас може да създаде поток от неизчерпаем пасивен доход.

Видеото се казва "Притча за водопровода".

Опитай се да вникнеш внимателно, не го подценявай. Опитай се да видиш себе си в това видео и си дай равносметката по кой път вървиш и каква е целта в живота ти!

Ето го и него:

 

Живеем във времена, в които изобилието е по-голямо от когато и да било. Икономиката ни дава възможност за кратко време да създадем поток от неизчерпаем пасивен доход. И въпреки това съм изумен колко много хора продължават да живеят от заплата до заплата и едва да свързват двата края. Безпаричието ги кара да работят все повече и повече, парите отново не достигат, теглят кредити като се заблуждават че ще си стъпят на краката, и съвсем скоро разбират колко много са се заплели в паяжината.

Защо се получава така?

Защото самите те са избрали този път. Може би така са били научени, или пък не вярват достатъчно в себе си... причините са много. Но едно е сигурно - Попаднали са в капана "време за пари". Тоест - работят единица време (например 1 седмица), и им се заплаща като за 1 седмица. Работят 1 ден, заплаща им се за един ден. Познато ти е, нали?

Мога да ти кажа, че ако ти работиш на заплата (като 95% от хората) или пък правиш малък семеен бизнес, ти си в абсолютно същата ситуация. Независимо дали си IT специалист с 5000 месечна заплата или си продавач в магазин за 600 лв, ти продаваш твоето време за пари! Прочети внимателно: ПРОДАВАШ ВРЕМЕТО СИ ЗА ПАРИ! Една единица от твоето време струва определена сума пари и ако ти утре не отидеш на работа, никой няма да ти плати за това! Месечният ти доход ще ти стигне за 1 месец и след това борбата започва отначало.

За това ли си мечтал, приятелю? Това ли искаш да правиш цял живот? Да продаваш скъпоценното си време за една сума пари?

Може би търсиш сигурността на работното място и затова си там? Нека да ти кажа, че НЯМА СИГУРНА РАБОТА!!! Утре може да дойде съкращение на работното ти място и ти бързо бързо да се окажеш клиент на Бюрото по труда. Ами ако се разболееш? Ако катастрофираш и останеш инвалид и нямаш възможност да работиш повече? Не съм черноглед! Тези неща се случват. Ако се случват на някой друг, тогава ти с какво си застрахован?

Пусни още веднъж видеото и се опитай да вникнеш в него. Опитай се да разбереш накъде си тръгнал и къде отиваш. И си задай въпроса - "Ако продължавам да правя това, което правя в момента, къде ще бъда след 5 години? Ами след 10 години?"

Аз ти предлагам възможност, която няма равна на себе си в суровия корпоративен свят. Възможност, която ще ти помогне да създадеш ПАСИВЕН ДОХОД за 2-3-5 години (всичко зависи от теб). Възможност, която ще подсигури старините ти! Възможност, заради която ще отмяташ мечтите си и ще се наслаждаваш на живота!

Ще те науча как да построиш своя "водопровод", за да подсигуриш живота си!

Свържи се с мен още днес, не отлагай за утре, защото утре отново ще намериш причина да отложиш намерението си.

Ако днес направиш първата крачка, вероятността да постигнеш ПАСИВЕН ДОХОД след 2-3 години е огромна (изцяло зависи от теб и усилията ти). Ако не направиш първата крачка днес, нито утре, тогава вероятността да постигнеш ПАСИВЕН ДОХОД е НУЛА!

Познавам хора, мои много близки приятели, които откакто ги помня имат бизнес планове, имат мечти, говорят че ще предприемат действия, и никога досега не го направиха. Тези хора продължават да си мечтаят и да кроят планове, и за съжаление продължават да живеят в доста лишения и бедност. Само защото не предприеха действия! Това е разликата между успяващите и неуспяващите. Едните предприемат действия, а другите - не.

Затова моят апел към теб е - НЕ ОТЛАГАЙ! ЗАПОЧНИ ОЩЕ ДНЕС! ОЧАКВАМ ТЕ!

2
МЛМ индустрията - бизнес успех с минимален риск
6-те правила за успех от Арнолд Шварценегер

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 28 Март 2024