2 minutes reading time (389 words)

КОГО ДА ПОСЛУШАМЕ ❓

Кого да послушаме?

В живота ни често се допитваме един до друг. Често си даваме "акъл" с цел да си помогнем, да се предпазим от грешки. С цел да подредим максимално ползотворно и правилно ежедневието си и бъдещето си. 

Но всъщност даваме ли си сметка колко често приемаме грешни, дори пагубни за нас съвети❓

Кого слушаме, когато се нуждаем от конкретен съвет на конкретна тема❓

Слушаме ли някого, който вече има определен опит, или слушаме всеки "разбирач" от обкръжението ни?

Виж няколко интересни примера, които, надявам се, ще ти помогнат занапред да се заслушваш в правилните хора, за да взимаш правилните решения за себе си и за живота си

КОГО ДА ПОСЛУШАМЕ ❓ 🤔🤔🤔

Стив Джобс: Той каза, че следващите 10 000 милионера в света ще се родят от онлайн бизнеса.

Робърт Кийосаки: Той казва, че мрежовият маркетинг е супер бизнесът на 21 век и че за 5 години можете да постигнете финансова свобода (ако управлявате правилно доходите си) и да генерирате остатъчен доход, по-висок от този на всеки професионалист.

Бил Гейтс и Марк Зукърбърг: Казват, че интернет бизнеса, чрез технологичните платформи, е най-печеливш и, че маркетинговите мрежи наистина работят.

Пол Зейн Пилзер: Той каза, че маркетинговите мрежи /МЛМ/ се позиционират като бъдещата голяма икономика.

 

И ОТ ДРУГАТА СТРАНА:

❗ Твоята съседка, самотна майка, работи от сутрин до вечер, едва оцелява с мизерната си заплата: Kазва, че мрежовият маркетинг e "пирамида".

❗ Братовчедa, с професионална кариера, с две висши образования, безработен от 2 години: Настоява, че университетът е бъдещето и казва, че маркетинговите мрежи са измама и губене на време, без да отчита последните 15 години, в които е работил, за да направи бившия си шеф богат.

Собственикът на кварталното кафене, който е завършил 8-ми клас, но само той си знае как, казва че: "Те т´ва бизнесо по ентернет е пълна измама".

Приятелката ти, която е затънала в дългове и вече 12-та година изплаща на банката 49 кв. м-то си жилище, която не може да заспи нощем, защото собственият ѝ син нарича баба си "мамо", казва че: Най-добрият начин да си купиш къща, кола и пътувания в чужбина е да работитиш "истинска работа" всеки ден за "нормална фирма", срещу заплата.

 

КОГО ДА ПОСЛУШАМЕ ❓

ЗА МЕН НЯМА СЪМНЕНИЕ

АЗ ОТДАВНА НАПРАВИХ СВОЯ ИЗБОР

А ТИ ИЗБРА ЛИ СВОИТЕ СЪВЕТНИЦИ И МЕНТОРИ❓

4
"И в това има нещо добро!" - една прекрасна поучит...
Какво ни дава образованието и какво всъщност предс...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 23 Април 2024