4 minutes reading time (744 words)

Каква е реалността за живота на обикновения работник?

Каква е реалността за живота на обикновения работник?

⚠️ Нека видим каква е реалността за живота на обикновения работник!⚠️

Ходиш на работа, работиш по 10-12 часа на ден, получаваш заплата, понякога и бонуси. Имаш социални и здравни осигуровки, годишен отпуск. Плащат ти редовно.

Ами да, точно поради тази причина спокойно теглиш кредит. Ако си от щастливците с по-голяма заплата, най-вероятно теглиш и втори кредит - единият за апартамента, а другият за колата. И без да се усетиш, си нагазил дълбоко в блатото.

Да, сега вече си абсолютно зависим от работодателя си. Сигурно си чувал, че по-големите доходи неусетно те увличат да правиш и по-големи разходи. И омагьосаната въртележка се върти все по-бързо.

Чудиш се какво става? Нали печелиш добре? Защо парите, с които разполагаш стават все по-малко? Къде бъркаш? Ами никъде.

Такава е системата. Заблуждава те, че можеш да харчиш пари, които нямаш (кредитите) за неща, без които спокойно можеш (скъп автомобил, скъпи дрехи и обувки, скъпи часовници, луксозни почивки и още куп неща, които се грижат за имиджа ти, но те вкарват в още по-големи дългове). На всичкото отгоре все така не ти остава достатъчно време за семейството, за децата. Да, те искат внимание, искат да сте заедно, а ти вярваш, че можеш да компенсираш това с голямата заплата.

❌ Ох, каква измама! ❌

А отпуската? Някак успяваш да измолиш от шефа 2 седмици наведнъж. Понеже заради всичките кредити и лизинги не ти остава нищо за спестяване и понеже стандартът на живот, който "имаш" благодарение пак на тези кредити те кара да вземеш скъпа почивка, естествено и тя е на кредит.

Виждаш ли голямата въртележка??? Виждаш ли омагьосания кръг, в който се въртиш?⭕️

На много от вас ще се наложи да търсят начин да увеличат доходите си! Единственото, което ти хрумва е да намериш втора работа. Вероятно може и да помислиш да смениш работата с друга, по-добре платена. 🔗

Ето сега е моментът да погледнеш тази картина отстрани!

И с просто око се вижда, че ще нагазиш още по-надълбоко. Защо ли? Защото работата като наемен работник, дори и високо-платена, си остава робски труд. Работиш здраво, за да сбъдваш мечтите на някой друг (работодателят), ти си напълно зависим. 🆘

Спреш ли да работиш, спира и доходът ти. Но кредитите си остават. И ти искаш или не искаш, продължаваш да работиш!

❓ И къде отидоха твоите мечти ?
❓ Къде отиде животът, за който си мечтаеше?
❓ Къде отиде свободата ти?
❓ Кога ще играеш с децата си?
❓ Кога ще направиш нещата, за които все не остава време?

Дааааа, разменяш времето си за пари. А дали някой може да ти върне времето, за да можеш например да дадеш на любимите си хора вниманието, което ти се иска, да играеш с децата си докато растат❓

Ще кажеш - добре, а какво мога да направя? Това е реалността!

Дали има друга реалност?

❗️❗️❗️ Има разбира се!!!

Можеш паралелно с работата си да започнеш да изграждаш свой собствен бизнес в индустрията на мрежовия маркетинг с бизнес партньори, които ще ти помагат да се развиваш. Ще те научат на всичко, което знаят. Ще ти покажат грешките, които правиш и как да ги отстраниш. Ще те преведат по пътя към успеха. Твоят успех!

Ще попиташ защо ще го правят?

Ами, много е просто. В тази индустрия, за разлика от корпоративния свят, твоите бизнес партньори имат интерес ти да успееш. Колкото по-успешен си ти, толкова по-успешни са те. Тук няма опасност от уволнения и съкращения. Тук можеш за няколко години да изградиш мащабен бизнес и да се изкачиш доста нависоко по кариерната стълбица. Тук за няколко години можеш да се обградиш с позитивни, отговорни и амбициозни бизнес партньори, и да имаш хилядна структура от потребители и стотици точки на продажба. Тук доходът ти скоро може да надвиши и най-смелите ти очаквания.

Тази индустрия - мрежовият маркетинг - създава най-много законни милионери (по 4 милионера на седмица). Тук границата е небето. Едновременно с твоя растеж се увеличава и твоето свободно време. Успяваш скоро да си върнеш свободата. Сега вече можеш сам да организираш времето си и да подреждаш приоритетите си. Колкото по-голяма и ефективна става твоята организация, толкова повече намалява твоята заетост.

Разбира се, мъдро трябва да прецениш потенциала на компанията, с която ще си партнираш:

  • Промишленост и направление (актуалност и пазарен обхват);
  • Възраст на компанията (не само стабилност, но и гъвкавост, умение бързо да се адаптира);
  • Грамотно ръководство;
  • Възможност за получаване на максимално възнаграждение (маркетинг бизнес план);
  • Ефективни бизнес инструменти (бизнес услуги);
  • Работа в екип (поддръжка, обучение и наставничество);

Ако тази перспектива ти харесва, свържи се с мен и аз ще ти покажа какви са възможностите за партньорство с нас. 🔝

 

5
БЪДЕТЕ ГЛАДНИ И ПРЕСЛЕДВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ! (Лес Брау...
Кои са Десетте закона на лидерството?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 27 Март 2024