3 minutes reading time (570 words)

Финансова свобода в България! Постижима ли е?

Финансова свобода в България! Постижима ли е?

Финансова свобода в България? Наистина ли? Възможно ли е да се постигне? Ако е възможно - колко време е необходимо за постигането й? Какво всъщност означава финансова свобода?

Задавал ли си си тези въпроси? 

Сигурен съм, че си. И аз си ги задавах преди години. Чувствах се като в дупка, като в бездна. Бях в безизходица. Не знаех накъде да поема. Чувствах, че животът ми се изплъзва и че не съм полезен с нищо нито на себе си, нито на семейството си.

Нека да помислим какво би било определението за ФИНАСОВА СВОБОДА. Може би някои от следните критерии са важни за теб, а може би всички:

  • живот без дългове;
  • живот без болести;
  • да имаме собствен дом;
  • да имаме луксозни автомобили (по един на всеки член от семейството);
  • завидна сума в банковата сметка;
  • свободно време, за да пътуваме на воля където и когато си пожелаем;
  • възможност да дадем най-доброто образование на децата си;
  • възможност да помагаме на близките си;
  • да имаме живот, изпълнен с преживявания и емоции;
  • възможност да доживеем дълбоки старини в добро здраве и пълни с енергия...

Този списък може да бъде безкраен.

Когато бях на кръстопът и се лутах, незнаейки кой път да хвана, аз работех от тъмно до тъмно, развивайки бизнеса си и въпреки че нещата вървяха, аз все повече осъзнавах че съм станал роб на бизнеса си и че съм в капан, от който извъкване няма. Имах пари, нямах свободно време да се наспя дори.

"Финансова свобода" - колко красиво звучи само! През 2013 г мой много близък приятел постоянно ми повтаряше колко е красиво да развиваш МЛМ бизнес и да имаш ПАРИ, ЗДРАВЕ и ВРЕМЕ. Да бе! Не му вярвах. Не вярвах че ще имам едновременно и пари, и здраве, пък и време. Не можех да осмисля, не можех да проумея, не вярвах, че съществува бизнес модел, който дава такава невероятна възможност.

Днес, години по-късно мога гордо да твърдя, че Е ВЪЗМОЖНО В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОСТИГНЕ ФИНАНСОВА СВОБОДА!

В днешни дни все повече хора започнаха да осъзнават необходимостта от промяна в живота си. Ежедневието на болшинството от хора е изключително динамично, темповете бясно нарастват, стресът се увеличава все повече и повече, изискванията към всичко растат постоянно, конкуренцията става все по-висока и по-висока... Усещането за наслада от живота като че ли се изгуби в живота на повечето хора. Радостта от малките неща в живота липсва. Липсват приятните мигове, прекарани със семейството. Много хора пропускат раждането на бебето си, прохождането му, първите думички, първия учебен ден. Липсват емоциите, липсват усмивките, прегръдките, релакса, почивката, ваканцията...

Как се постига всичко това? Как да изляза от цикъла, в който съм се вмъкнал?

Ние от моя екип имаме РЕШЕНИЕ за теб. Ние можем да ти покажем един много добър, правилен път за развитие в живота и по-конкретно в света на бизнеса. Методът ни за постигане на финансова свобода е доста лесен и непременно ще донесе ползи в живота ти, стига да пожелаеш да го последваш.

Ако ти имаш това изгарящо желание за успех и финансова независимост, ние ще ти дадем формулата, от която се нуждаеш. Финансовият успех не се базира на случайност или на късмет. Той се крепи на знания, умения, добре обмислена стратегия и последователност от действия, които несъмнено ще те доведат до успех. Просто трябва да ги научиш и да ги следваш.

Присъедини се към екипа ни, за да те научим за стратегията, която е помогнала на милиони хора по света да постигнат финансова независимост за кратък период от време.

 

2
Бизнес светът на LR - Представяне на бизнес модела
МЛМ индустрията - бизнес успех с минимален риск

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 23 Април 2024