5 minutes reading time (1031 words)

Като наемен работник можеш ли да правиш по 2000 лв оборот в почивния си ден, когато си със семейството си?

Като наемен работник можеш ли да правиш по 2000 лв оборот в почивния си ден, когато си със семейството си?

Една от основните разлики между това да правиш мрежов бизнес и да ходиш на работа като наемен работник е, че на работа не можеш да направиш 2 хиляди лева оборот в събота или неделя, докато се разхождаш с любимите си хора!

Без значение дали печалбата ти в този оборот е голяма или малка!

Замислял(а) ли си се за това? 

Да си представим, че работиш в някой хипермаркет, изхарчил(а) си си платения отпуск и спешно ти се налага да излезеш в неплатен отпуск за 2 седмици, за да си ремонтираш покрива на вилата, защото е започнал да тече. Дали в това време твоят работодател ще продължи да ти плаща? Дали имаш възможността в тези 2 седмици да правиш сериозен оборот, от който имаш добра печалба всеки ден?

Нека си представим друга ситуация - работиш дълги години, доволен си от заплатата и от отношението на твоя шеф и изведнъж се случва нещо на здравето ти, поради което не можеш да работиш в следващата половин година. Дали в това време твоя шеф ще ти плаща за това? Да, държавата ще ти изплаща болнични, които (надявам се да те устройват) са под всякаква критика...

И така, колко оборот ще направиш като наемен работник докато оправяш покрива на вилата си, или докато си в болнични?

❌ Има един проблем обаче! Че Мрежовият Бизнес НЕ Е ЗА ВСЕКИ!

За да започнеш да правиш Мрежов Бизнес, няма как да подхождаш с мислене от типа "ще пробвам" или "ще опитам". Това мислене е мисленето на наемния работник, мисленето на служителя, който пробва и опитва. Няма как да си с мисленето "Ама ако инвестирам 200 лв за стартов пакет, дали ще си ги възвърна..." и да бъдеш успешен!

Сякаш досега не си губил 100-200-300 лв...

Спомни си - винаги ли, когато си си купувал нов телефон, нов телевизор, нов автомобил, нова вещ, това се е оказвала най-добрата сделка? Никога ли досега не си губил някаква сума пари? И когато се е случвало да изгубиш пари по такъв начин, какво ти стана? Разболя ли се? Живота свърши ли? Роднините отказаха ли се от теб? Децата ти спряха ли да се гушкат в теб?

Няма как да бъдеш с мисленето на служител и да стартираш успешен Мрежов Бизнес!

Истината е, че който не рискува, СЪС СИГУРНОСТ е обречен да има посредствен живот на един СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ ЧОВЕК! 

Затова ако ти си човек, който се страхува да рискува 200-300 лв, за да стартира Мрежов Бизнес по готова система за развитие, по-добре приеми този факт, че ще имаш посредстен живот и че ще продължаваш да живееш като средностатистическите хора, вместо "да опитваш", да правиш някакви безсмислени действия "от немай-къде", имитиращи истинското целенасочено усилие, за постигане на целите!

В едно бъди сигурен(а)!

Никой няма да дойде да "оправи" живота ти! Никой!

Никой няма да дойде "да те спаси" от кризата, от беднотията, от недоимъка, ако ти не се сриташ отзад и не го направиш за себе си!

Никой няма да прочете книга за личностно развитие вместо теб, заради теб!

Никой няма да те научи на нови умения и знания, ако самият ти не копнееш за това!

Никой няма да дойде при теб, да те потупа по рамото и да ти каже "Приятелю, понеже си ми много симпатичен, искам да ти създам бизнес, да ти го дам наготово, да ти създам цялата организация, да преживея стреса и напрежението вместо теб, за да бъдеш ти добре..."

Нито един онлайн курс и нито една книга няма да го направят вместо теб, приятелю!

Всеки от тези чудесни източници на информация може да ти покаже пътя, но не и да го извърви вместо теб!

Ако животът, който живееш в момента ти харесва, това е чудесно! Браво на теб, че си постигнал щастие и удовлетлореност в ежедневието си!

Ако обаче животът ти не ти харесва такъв, какъвто е в момента, тогава спри и помисли дали не е време за промяна!

Извади бял лист и напиши всички неща, които искаш да се случат в живота ти и срещу всяко едно от тях напиши какъв е планът ти, за да ги предизвикаш да се случат!

Нямаш конкретен план ли?

И това съм го преминал... Преди години и аз нямах конкретен план.

Но днес... Днес животът ми е коренно различен, защото повярвах в себе си, защото повярвах, че ЗАСЛУЖАВАМ по-добър живот!

Сигурен съм, че и ти не вярваш достатъчно силно, че заслужаваш по-добро финансово бъдеще!

Не те спира липсата на пари, за да стартираш свой Мрежов Бизнес!

Спира те твоята НЕувереност, че заслужаваш повече!

Повярвай ми, твоите близки, твоето семейство, твоите приятели разчитат на теб повече, отколкото ти го показват! Затова - бъди примера, който твоя кръг от познати би се гордял да вижда всеки ден!

А относно тези, които ще ти завиждат - остави ги настрана! Пука ли ти? Така или иначе е пълно със завистливи хора около нас...

Нека да ти покажа каква е формулата за успеха според моя опит:

УМЕНИЯ х УСИЛИЯ х ФОКУС = РЕЗУЛТАТИ

Само ако едно от трите е НУЛА, резултатът ти ще бъде НУЛА!

Усилията и фокусът ти са въпрос на твоите осъзнати решения, твоите вярвания и твоите желания за по-добър живот..

Уменията ще ги придобиеш, защото никой не се е родил научен. А ние имаме прекрасни инструменти, чрез които можеш изключително бързо да се превърнеш в ПРОФЕСИОНАЛИСТ в МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ и да започнеш да постигаш НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ!

В случай, че в теб се е породило желанието да действаш още сега, за да изградиш своето Ярко Бъдеще с мен и екипа ми, СЕГА е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МОМЕНТ да започнеш, за да превърнеш 2021 година в една от най-силните години в живота ти!

Защото ако стартираш днес, животът ти след 2-3 години ще бъде коренно различен - ще бъдеш обграден от позитивни, амбициозни и мотивирани хора, които не мрънкат и не се оплакват, а търсят решения за подобряване на живота си! Ще започнеш да печелиш в пъти по-добри доходи, които са устойчиви дори по време на криза! Ще започнеш да живееш така, както винаги ти се е искало, но работата ти като наемник те е ограничавала...

За едно по-светло и ярко бъдеще за теб и за всички, които търсят промяната!

 

С уважение: Ангел Мацанов, МЛМ предприемач и Личен Коуч за Личностно Израстване

 

Кликни тук и виж моето бизнес предложение!



2
Представяне на Бизнес възможността и Продуктовия с...
Как да се подсигурим, когато дойде следващата криз...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 27 Март 2024