3 minutes reading time (652 words)

Рекордно Високи Обороти по Време на Криза!

Рекордни Обороти по Време на Криза!

Изключително съм горд да бъда партньор с толкова стабилна и прогресираща компания, а именно LR Health and Beauty.

Компания, която е преживяла няколко световни кризи през тези 35 години откакто е основана, и е преминавала абсолютно безпроблемно през всички от тях. Дори нещо повече - оборотите на LR растат всяка година, а по време на криза растат с бурни темпове!

УАУ! Това е невероятно!

По време на стагнация, по време на толкова много фалирали бизнеси, нашият бизнес партньор LR продължава да се развива и да привлича нови и нови партньори по цял свят.

По време на световна пандемия и на огромен икономически колапс, по време на толкова изгубени работни места, толкова банкрутирали фирми, толкова много засегнати браншове, ние от LR се развиваме още по-успешно и помагаме на все повече хора да печелят все повече!

А това означава - повече финанси за хората, повече хора в прекрасно здравословно състояние, повече щастливи семейства, повече време за любимите хобита, повече финансова грамотност, повече усмихнати лица, повече сбъднати мечти!

Не е ли феноманелно това?

Горд съм, че все повече хора в България осъзнават нуждата си най-напред от превантивна грижа за своето здраве и след това от нуждата си да променят статуквото си, започвайки бизнес партньорство с LR!

Горд съм, че през 2020 много повече българи се довериха на LR и започнаха да се грижат за здравето си и за финансовото си състояние!

Горд съм, че именно в България "в нашата бедна България" се случва такъв БУМ! Буквално двоен оборот спрямо 2019, а месец декември дори не е приключил още.

Все още много хора живеят с мисълта, че в България няма възможности, че в България никакъв бизнес не става, че в България хората нямат пари и е беднотия...

Мисля, че е време да се замислиш - ти, който имаш тези вярвания.

Мисля, че е време да погледнеш на възможностите, вместо на проблемите. Проблеми така или иначе има, и винаги ще има. И не само в България.

Мисля, че е време да вземеш своя живот в ръцете си и да излезеш от застоя в живота си, да излезеш от тази готина комфортна зона, където нищо ново не се случва и животът ти буксува на едно място. 

Никой няма да промени ТВОЯ живот, освен самият ТИ!

 

Поздравявам всеки, който си партнира с LR за това правилно решение, което е взел, и ви приветствам с гордост за постигнатите резултати!

Вярвам, че ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

 

Ако истински копнееш да промениш живота си, за да заживееш по-здравословно и да изградиш собствен бизнес в партньорство с мен и с компания LR, свържи се с мен, за да ти дам утъпкана пътека, по която можеш да постигнеш завидни резултати само за 1-2 години!

Ако си чувал, че Мрежовият маркетинг е измама, ако си чувал негативни изказвания за индустрията МЛМ, помисли си от кого си ги чувал тези неща - най-вероятно от някой, който го мързи да се самодисциплинира и да изгради свой собствен бизнес, или може би от съседката ти, която е с 3 заема и едва връзва двата края. Или пък си чувал от чичото на лелята на баджанака на еди кого си - информация, която е преминала през няколко усти и се е изкривила до неузнаваемост...

Вместо да черпиш информация от такива източници, по-добре потърси такава от хора, които вече са показали добър успех. От лидери, които са показали характер и самодисциплина.

Ето това са фактите - ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМ ОБОРОТ през 2020 в сравнение с 2019! Това показва статистиката! 

Нека те попитам нещо - ако имаш нужда от доктор, при съседката със заемите ли ще отидеш, или при доктора? Ами ако имаш нужда от автомонтьор, при чичото на лелята на баджанака ли ще отидеш, или при добър професионалист?

МЛМ е индустрия като всяка друга и има своите специфичности, своите особености. И ако ТИ ИСКАШ да изучиш как да правиш успешен бизнес чрез МЛМ, е редно да потърсиш правилните хора!

 

Виж моето БИЗНЕС предложение, като кликне на ТУК!

Очаквам те!

 

1
Уебинар с Ангел Мацанов - "Защо Стартирах в Мрежов...
За Щастливите и Нещастните хора в... едно малко гр...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 27 Април 2024