3 minutes reading time (527 words)

Все още ли чакаш перфектния момент?

Все още ли чакаш перфектния момент?

Перфектният момент ли? Такова нещо съществува ли изобщо?

Дойде ли перфектния момент за промяна в живота ти?

Дойде ли онзи момент, който чакаше и отлагаше възможност след възможност?

Дойде ли правилното време да промениш своята работа, която ненавиждаш, но вероятно сега вече нямаш?

Дойде ли правилното време да започнеш свой бизнес?

Знам отговора! Много хора имат все същия отговор, и той е: "Точно сега ли? Виж какво се случва, няма работа, уволниха ме, не знаем какво ще е утре, колко ще продължи, какво ще се случи въобще!"

Като че ли преди два, пет месеца, година или пет знаеше какво ще се случи?

Навярно някои от вас ще се ядосат как може точно сега така да се говори по този начин. Може би други ще махнат с ръка и ще пренебрегнат това. Трети ще си замълчат, защото някъде там вътре в себе си го разбират. Всъщност, да отлагаш собствения си живот заради това, че очакваш някакъв своеобразен точен момент, обстоятелства, подредба на нещата, по-добри времена, спокойствие и всички подобни извинения са ЛЪЖИ, в които ти самозалъгваш себе си ден след ден, и ще продължиш да отлагаш постоянно и най-вероятно завинаги.

Тези лъжи ще те държат парализиран, докато не осъзнаеш, че с отлагането всъщност оставаш решенията за твоя живот да ги взима някой друг или обстоятелствата, и ти просто ще приемаш да живееш в последствията.

Може би ще се сетиш за оня "лудия", който беше дързък и ти каза: “аз съм взел решение да започна бизнес, да работя за себе си” и ти е споделил за някаква възможност, а вероятно ти тайничко вътрешно си се присмивал и си си казвал: "тоя пък какво ме занимава да ми предлага тези глупости... аз имам стабилна и сигурна работа"?

Никой от нас не знае утрешния ден какво ще ни поднесе!

Всяко решение, което правиш сега е реакция към твоето бъдеще. Всичко, което отлагаш за по-добри времена е като да очакваш джакпота от Тото-то, мечтаеш си, но никога не пускаш фиш...

Дойдоха ли по-добри времена, дойде ли правилния момент?

Какво ще направиш сега?

(Взаимствано от Цветомир Генчев, МЛМ Предприемач и Бронзов Оргалидер в LR Health & Beauty)

 

Имаш ли план за живота си?

Как виждаш живота си след 2-3-5 години с нещата, които правиш днес, сега?

Дали на база днешното ти състояние и действия се очертава да имаш по-добро бъдеще?

Не е ли време да се замислиш какво правиш и защо го правиш? Не е ли време да помислиш за бъдещето си? За твоето собствено бъдеще, за бъдещето на семейството ти, на съпругата ти, на децата ти...

Все още ли се облягаш на дипломата си, на образованието си? Все още ли вярваш че щом имаш еди-каква си професия, това ти гарантира 100% успех в живота?

Запомни, че "За да бъдеш успешен - няма значение колко знания имаш, нито пък има значение колко пари имаш! Единственото, което е от значение, е колко си готов да се променяш заедно с променящия се свят!"

А сега, ако ясно осъзнаваш че имаш нужда от коренна промяна и ако си готов да се ПРОменяш към по-добро, свържи се с нас, за да ти дадем утъпкана пътека към ПРОмяна в живота ти! Само ако го осъзнаваш и ако си готов!

 

 

1
Как работи МЛМ Бизнес Модела?
История на Успеха - Давид Златинов, МЛМ Предприема...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 29 Март 2024