2 minutes reading time (494 words)

Връчване на Втори поред Мерцедес A class на Ангел Мацанов - 30 май 2022


Споделям с вас - моите почитатели, тези прекрасни емоционални, трогателни и запомнящи се моменти на радост и щастие от признанието, което компания LR инжектира в живота ми.

30 май 2022 беше поредния празничен ден в моя живот. Този път празнувах връчването ми на втори мерцедес А клас. 

Както знаете - компания LR има много добър маркетингов план за развитие, по който всеки един новостартирал може да започне да получава само 1 година след старта си повече отколкото е една масова заплата в България. А само 4-5 години след старта си, работейки усърдно и професионално, човек буквално може да промени живота си с доходи, в пъти по-големи от масовите за страната.

Освен кариерно развитие обаче, компанията стимулира нас - нейните партньори чрез различни автомобилни бонуси - като се започне от VW, премине се през Mercedes и се стигне до Porsche. Ненапразно компания LR е най-големият корпоративен клиент на Мерцедес и това го доказва постоянно растящият брой на мерцедеси, раздавани на активните сътрудници във всички 29 държави по света.

През 2020 г юли аз получих своя пръв Мерцедес и щастието за мен беше огромно. Беше година на пандемия, на фалирали бизнеси, на стотици хиляди объркани хора, които бяха останали без препитание и не знаеха накъде да поемат. В същата тази година компания LR организира своето грандиозно събитие, на което бяха раздадени 19 мерцедеса, сред които един беше връчен на мен - Ангел Мацанов.

И тъй като компанията се грижи за лайфстайла на своите сътрудници, ето че дойде време този мерцедес да бъде подновен с нов модел. Или както обичам да казвам - в LR сме обречени да караме чисто нови мерцедеси докато сме живи!

А още по-огромно е удоволствието, когато помогнеш на някой от екипа си да промени себе си, да израстне и да получи и той на свой ред своя мерцедес.

Такъв е нашият бизнес - взаимопомощ, доверие, страст, отговорност, дисциплина, екипна работа и удоволствие по всяко време! Бизнесът ни дава свобода, приятелства, доволни клиенти, безброй усмивки, личностно израстване, вътрешна промяна. Благодарение на партньорството си с LR аз развих своите комуникационни умения, научих се да водя семинари, обучения, да пътувам по градове, за да работя с активните си партньори лично и за да им помагам да открият пътя към свободата точно като мен.

Удоволствието от този начин на живот е незаменимо!

 

А ти имаш ли план за своя живот? Искаш ли да имаш по-различен живот след 2-3 години? И ако "да", какво правиш сега, за да предизвикаш промяната?

Ако имаш желание да изградиш истинска кариера в живота си и нямаш пукнат лев, довери ми се и се свържи с мен! Аз ще ти покажа пътя, ще ти дам инструментите, ще те обуча как да бъдеш истински професионалист в МЛМ и ще бъда до теб по пътя ти на развитие! Така само година след старта ти, и ти ще караш чисто нов Мерцедес, а доходите ти ще бъдат поне двойно повече от доходите, които получава масата народ в България.

Изборът е твой! Очаквам те!

 

1
Ето как минава един обикновен ден на МЛМ предприем...
Интервю: Какво костваше на Ангел Мацанов, за да вз...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 27 Април 2024