6 minutes reading time (1262 words)

Нещо изключително важно за търсещите по-добрия живот

Трябва ли да се променяме, за да станем успешни?

Повечето хора не разбират напълно предимствата и потенциала на Мрежовия маркетинг. 

Повечето списания и сайтове за бизнес и предприемачи, спрягат Межовия маркетинг като един от главните фактори оформящи икономиката на 21-ви век. 

След закупуването на първата си компания, оперираща чрез мрежов маркетинг, милиардерът Warren Buffet я посочва като най-добрата си инвестиция. Tom Peters, автор на редица бестселъри за бизнес, нарича мрежовия маркетинг "първата революционна промяна в икономиката за последните 50 години".

Защо точно Мрежов Маркетинг? 

Повечето причини са идентични за всеки от нас, независимо от произхода, образованието и опита ни. Всеки от нас, който иска да контролира времето и съдбата си, повече време с близките си и не на последно място - желае да се занимава с нещо с неограничен потенциал за развитие и възможности за доходи, се насочва към Мрежовия маркетинг. Въпреки че не всеки, захванал се с мрежов маркетинг достига до мечтите си, вие определено имате по-голям шанс да постигнете финансова независимост, занимавайки се с мрежов маркетинг, отколкото да спечелите 6-ца от тотото. Разликата е, че мрежовият маркетинг изисква много повече кръв, пот и сълзи от разходката до Тото пункта веднъж седмично. За хората, които знаят какво искат в живота и осъзнават, че постигането на всяка цел изисква усилия, успехът в мрежовия маркетинг и лукса да притежават времето и живота си е на една ръка разстояние и никога не е било по-възможно от сега. 

В бестселъра си „Rich Dad, Poor Dad", Robert Kiyosaki споделя виждането си за мрежовия маркетинг, като един от най-добрите начини за изграждане на бизнес с минимален стартов Капитал и Риск.

Робърт Кийосаки казва:

„Мрежовия маркетинг не е просто бизнес, той е начин на живот".


Нека илюстрираме темата като сравним Иван и Христо:

Иван изкарва по 1500 лв от работата си на месец.

Христо изкарва по 1500 лв на месец от мрежов маркетинг.

Иван има 40 минути път дневно до работното си място.

Христо работи където си поиска през телефона, лаптопа или докато пие кафе с приятели.

Иван работи по 40 часа седмично.

Христо работи по около 15-20 часа седмично.

Иван получава надник само ако отиде на работа.

Христо може да почива една седмица и пак да получава доходите си всеки ден.

Иван може да излезе в отпуска, само когато Шефа му разреши.

Христо - когато си поиска.

Иван беше студент 5 години и си плащаше всеки семестър, за да получи образование и да се квалифицира за работата си, и прекара още 1 година, докато достигне резултат 1500 лв на месец.

Христо започна своя бизнес с 500 лв и за една година достигна 1500 лв месечно.

Иван очаква повишение след 6 месеца.

Христо беше промотиран за собствените си усилия 3 пъти за 6 месеца.

Иван не харесва работата си и иска да я смени, но не може, защото ще остане без доходи.

Христо може да напусне, защото има и страничен доход.

Иван работи за тази компания 3 години, за което му е плащано всеки месец. Напусне ли веднъж, няма да получи и стотинка повече за труда си през годините.

Христо работи за същата компания 3 години, но през това време развиваше и мрежов маркетинг в свободното си време. сега получава достатъчно пари месечно, за да напусне работата си ако желае.

Иван има семейство и заплатата му не стига, трябва да измисли нещо, за да припечелва допълнително.

Христо изгради мрежа от сътрудници и бизнес през годините, които нараства всеки месец независимо от неговите усилия и има време да бъде със семейството си без да се притеснява за пари.


Докато този пример е просто хипотетичен, също така е и много реалистичен. Естествено, има много хора, които се захващат с мрежов маркетинг и не изкарват и стотинка. Но замислете се защо. Повечето хора стартират с няколко стотин лева или дори безплатно и поради тази причина не гледат на бизнеса сериозно, не полагат усилия и скоро се отказват. Всеки един бизнес изисква пот, посвещение и време, за да се превърне в успешен. Ако не изкарвате достатъчно - или имате нужда да се фокусирате и отдадете повече, или трябва да прочетете някоя книга и да посещавате семинари, за да разберете как да се превърнете в професионалисти. 

МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ РАБОТИ!

Освен това при повечето МЛМ компании, няма да ви струва 20-30 бона да разберете, че това не е вашия бизнес. Ако се окаже че не е за вас, ще олекне те с няколко стотачки и ще получите безценно образование на тема кой бизнес е и кой не е вашето призвание. Повярвайте ми - това е много ценен урок на супер ниска цена! 

Някои хора теглят заеми по 50-100 хил лв и ги връщат цял живот, за да разберат за 6 месеца, че не стават примерно за ресторантьори. Ниската стартова цена на мрежовия маркетинг привлича много „Търтеи". Мързеливи хора, които си нямат никаква представа от бизнес, нямат намерние да се научат. Просто поради една или друга причина те са решили, че да притежаваш и управляваш бизнес е лесно и не се изисква много труд. Те се отказват, когато усетят нанагорнището и от този момент започват да мрънкат и обвиняват компаниите или индустрията за неуспеха си. Тези „Търтеи" изграждат лошия имидж на мрежовия маркетинг. Ако видите някой от тях да идва към вас, БЯГАЙТЕ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН. 

Милиони хора по света с различен опит и житейски път са изградили успешен мрежов маркетинг бизнес, освободили са се от тиранията на работодателите и водят живот в който те контролират времето и доходите си и не са зависими от шефове и работно време. Та - заслужава ли си да се напънете за година-две, поработвайки допълнително 10-15 часа седмично, за да си осигурите един по-добър живот в бъдеще? Един по-добър живот, в който не се чудите как ще си плащате сметките, кога да обърнете време на децата си, как да се молите за още малко отпуска, как да си позволите мечтаната екскурзия на остров Бали и как стреса да не ви докара един куп болести на 50 годишна възраст. 

Аз съм убеден, че си заслужава и Мрежовият маркетинг е ключа….просто трябва да ПОВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ!

За тези, които все още не осъзнават силата на тази индустрия, съветът ми е - четете повече книги! Правилните книги! Търсете повече информация за тази индустрия! Наблюдавайте живота на лидери, които са постигнали своите успехи в МЛМ! Защото както и в другите сфери, така и в мрежовия маркетинг, всеки който желае да се превърне в успешен предприемач, трябва да се учи от други, които вече са пожънали своя успех! Защото точно те са хората, които ще ви научат и ще ви подкрепят ежедневно във вашия път на развитие! Точно те са хората, които ще са неотлъчно до вас в трудните моменти! И както човек, който желае да стане доктор, ще се учи от други успешни доктори, които са светила в своята област, така и в МЛМ е редно да се учите от светилата в индустрията, без да слушате комшията от 24-ия етаж, който е с 5 кредита, кара 29-годишна бричка, ходи с дрехи от преди 46 години и половина, и ви обяснява как "те това, брат, мрежовия маркетинг е пълна глупост"!

Оставам на ваше разположение за всякакви въпроси!

Търся отговорни, амбициозни, дисциплинирани и здраво стъпили на земято хора, с които заедно да развием този бизнес проект, като моят ангажимент към вас ще бъде да дам 100% от себе си, за да ви обуча и да ви подкрепям ежедневно по пътя ви на развитие! Ще ви дам цялото Ноу-Хау (което няма цена!), за да можете много бързо да достигнете до лидерски нива, на които животът ви тотално ще се промени!

Очаквам ви!


P.S. Моля търтеите и несериозните да не ми губят времето! Времето е достатъчно скъпо, за да си го губим взаимно!


2
[Video] Нещо изключително важно за търсещите по-до...
Мощен растеж за целия екип КОД21 през Юли 2021

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 18 Април 2024