2 minutes reading time (393 words)

Съвети за Успех - Джейн Лийч, Мениджър „Диамант"

съвети за успех

Ако си решил да се занимаваш със собствен бизнес, в която и да е сфера, ти по всяка вероятност искаш да постигнеш колкото се може по-голям успех.

Замислял ли си се какво е важно, за да бъдеш един наистина успешен предприемач? Пари? Може би. Връзки? Едва ли...

Нека ти кажа, че независимо от бизнеса, с който си се захванал, ако искаш да постигнеш голям успех, ти трябва да усвоиш определени знания и умения. И не само да ги усвоиш, но и да ги прилагаш практически! Ти трябва да използваш определени тактики, определени стратегии, които са специфични за дадената област!

Нещата в мрежовия маркетинг стоят по абсолютно същия начин! Ти се нуждаеш от добри ментори, които да ти предадат БЕЗПЛАТНО своя опит. Нуждаеш се от правилна стратегия, от практикуване на малки, прости неща всеки ден, за да се превърнеш в един истински професионалист, който ще започне се изкачва стремглаво по пътя си към успеха в своята кариера!

Виж тези полезни съвети за постигане на истински успех, които уважаемата Джейн Лийч отправя към всеки, който е поел по пътя на предприемачеството в мрежовия маркетинг!

Никога не спирай да търсиш нови дистрибутори (партньори). Създай си навика да заговаряш поне по пет човека на ден за възможностите за допълнителни доходи.

Запомни винаги да ръководиш с личен пример и приеми да бъдеш оценяван според резултатите.

Не говори на хората - показвай им.

Създай си навика да правиш комплимент на поне на двама души дневно.

Гледай и търси добри и качествени хора.

Дистанцирай се от негативни хора, разговори, новини по телевизията и в пресата. Не можеш да си позволиш да се излагаш на това „замърсяване”.

Мисли мащабно. Гледай натам, където искаш да достигне бизнеса ти с очите на птица, а не от позицията на червей.

Бъди търпелив. „Рим не е построен за един ден”. Изграждането на добър мрежов бизнес изисква време.

Настройката за работа и ясно поставените цели ще имат много по-голямо влияние върху успеха, отколкото познанията и уменията.

Не забравяй, че искаш хората да се включат в този бизнес и да ползват продуктите заради потенциалните ползи за тях, а освен че им осигуряваш тези ползи, на тебе даже ти се плаща за това.

Във всеки един момент се съсредоточавай върху дейности, които ти осигуряват приходи - спонсориране, обучаване и продажба на продукти. Подреденото бюро е хубаво, но помага ли ти то да развиеш бизнеса си?

НИКОГА, НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ !!!

 

2
5 грешни навика, които ще попречат на успеха ти!
Седем причини, поради които хората се провалят в М...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 24 Април 2024