1 minute reading time (262 words)

Какво правите след работа за вашето по-ярко бъдеще?

Какво правите след работа за вашето по-ярко бъдеще?


Добро утро и прекрасна слънчева седмица, приятели!

Какво ще направите през тази седмица, за да се доближите с още една крачка до вашите мечти❓

Преди години аз осъзнах, че работейки от 8 до 5 или от 9 до 6, ще изкарвам толкова, колкото да си покривам сметките и няма да променя живота си така както ми се искаше.

Затова взех ОСЪЗНАТО РЕШЕНИЕ, че след работа трябва да правя нещо друго, което да промени финансовото зи състояние с времето.

Е, днес съм един свободен човек. СВОБОДЕН ЧОВЕК! Не помня къде съм прибрал дипломата си (не ми и трябва). Не помня кога последно съм работил за някого. Много добре помня беднотията и лишенията в едни далечни години от миналото ми и зная че за нищо на света не искам да се връщам в тях. И още по-ценното е не само факта, че подобрих финансовото състояние на семейството си, а че давам шанс на все повече хора и те да подобрят своето! И то се случва! А в душата ми е радост. Защото помня тъжните им и отчаяни погледи в началото, а сега виждам усмивките на лицата им. Виждам онази благодарност за надеждата която им дадох... Това храни душата ми и ме кара да се чувствам великолепно.

А вие?

Вие какво правите след работа за вашето по-ярко бъдеще?

Имайте прекрасна седмица и не чакайте на случайността да оправи живота ви, защото когато късметът ви сполети, а вие нямате очите да видите възможността, какво от това? Мъдрите хора не приемат фактите и ситуациите около себе си, а сами създават обстоятелства и ситуации за по-добър живот!

 

2
2 години KOD21 - Честит Рожден Ден на нашия Бързо-...
Мрежовият маркетинг не е перфектен... Той просто е...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 18 Октомври 2024