5 minutes reading time (1018 words)

Готов ли си да играеш по новите правила на играта?

Готов ли си да играеш по новите правила на играта?

Имал ли си чувството, че се намираш в задънена улица, въпреки че изпълняваш всички правила и си задоволен от всичко?

Работиш все повече часове, изпълняваш указанията на шефа си, като спазваш всички правила във фирмата, опитваш се да спестиш пари в семейния бюджет, надяваш се на повишения всяка следваща година, но нещо все не се получава. Нещо все ти убягва.

Може би и ти като повечето хора, си мислиш, че работиш по доказана система, която ще ти даде тъй желаният финансов успех, въпреки че усещаш, че нещо не е както трябва! Системата е остаряла, правилата на играта са променени. Резултатите не са като отпреди, но ти продължаваш да стоиш в същата система и да я следваш, надявайки се на нещо по-добро. А тя продължава да се руши... Готов си на всичко, за да промениш ситуацията, но все не ти се получава...

И сега какво следва? Какво е решението? Какво ще направиш? Може би ще напуснеш работата си? Даже не искаш да се замисляш за такава опция. Та ти живееш от заплата до заплата най-вероятно, както повечето хора. Не можеш да си го позволиш! Опитваш се по какъв ли не начин да си подсигуриш някаква финансова сигурност, но все не ти се получава...

Даде ли си време да се замислиш до къде ще те отведе следването на тази система с тези правила?

Огледай се! Светът се променя със стремглави темпове! Променя се по-бързо от всякога! Това, което преди отнемаше десетилетия, сега се случва за години, дори за месеци! Не мислиш ли, че днешната ситуация е следствие на илюзията на мнозинството от хора, смятащи че е най-добре да имаш "добра и сигурна работа" до края на живота си?

Все по-често се случва човек да загуби работата си, особено в днешната ситуация със световната пандемия заради коронавируса COVID-19. Все по-често се случва човек да получава малко заплащане или пък да сменя няколко работни места за година. Хората работят все повече за все по-малко пари! А това води до тотална липса на свободно време и на свобода, приятелю!

Животът се превърна в един непрестанен стрес още със сутрешната ти аларма. И този стрес продължава да расте. Ти не си сигурен за работното си място, дори и шефът да ти е приятел!

Със сигурност нещо не е както трябва след като рискът от сърдечни удари в понеделник сутрин се е увеличил с цели 35%!

Технологиите постоянно се развиват с бурни темпове, а това постепенно измества нуждата от работна ръка! Така стабилността на работното място намалява и не се знае в кой момент ти ще си на опашката със безработни пред Бюрото по труда!

Живеем в най-добрите времена, откакто свят светува, и за съжаление все още има хора, които стоят на едно място, буксуват и се оплакват. Оплакват се, мрънкат, недоволстват и чакат някой друг да оправи живота им.

Ако ти си човек, който се оплаква от стария модел на живота си, който се е запечатал дълбого в съзнанието ти, защо просто не го напуснеш? Защо не проумееш, че времената са коренно различни в сравнение с това, което беше преди 15-20-30 години?

Огледай се за всички възможности около теб! Те са безкрайни! Не се ли замисляш, че след като всичко в живота ти се върти около твоята работа и начина, по който изкарваш парите си, много хора всъщност се питат "Дали няма по-добър и интелигентен начин?".

Развитието на технологиите допринася все повече професии да изчезнат. За сметка на това, се появяват нови и ще продължават да се появяват.

Днес предизвикателството на света е не как да изкарваме пари, а какво ще се случи със всички тези хора, които остават без работа...

Ако все още живееш в индустриалната ера, ще те разочаровам, защото тя отдавна приключи, приятелю! Тя умря и заедно с нея изчезна идеята "Учи, за да сполучиш и да си намериш сигурна работа!". Правилата, които важаха преди години, днес в ерата на информацията са все по-малко приложими! Моделът "на работа от 8 до 5, почивка в събота и неделя, и така 45 години, а след това страхотна пенсия" вече не работи!

Време е да се замислиш ти къде живееш и дали виждаш променения свят, променения модел, променената икономика.

И ако все още не виждаш възможностите, просто се огледай и си задай въпроса - "Ако продължавам да правя това, което правя в момента, къде ще бъда след 5 години?". И ако отговорът на този въпрос не ти харесва, ти със сигурност трябва да промениш нещо кардинално в живота си!

Замисли се по какъв начин идват твоите приходи и дали това те удовлетворява. Помисли си дали твоите мечти се сбъдват чрез това, което работиш. Помисли си дали изпитваш удоволствие от работата си или я вършиш само заради заплатата, която те обрича на посредствен живот...

Днес все повече хора виждат променения свят и осъзнават, че старите модели отдавна не работят и не им носят нищо полезно! Все повече хора виждат безкрайното море от възможности и се гмуркат в неизвестното, водени от мечтите си за по-добър и качествен живот.

А ти? Ти готов ли си да се хвърлиш надълбоко? Готов ли си да осъзнаеш, че има много интелигентни начини да ПРОмениш живота си и да подсигуриш семейството си, да подсигуриш старините си?

Един от тези начини е като станеш предприемач в мрежовия маркетинг.

Какви са ползите за теб?

На първо място - стартираш със съвсем минимална инвестиция.

На второ място - сам определяш правилата на играта. Сам дърпаш конците. Сам решаваш кога, с кого, къде и колко да работиш.

На трето място - нямаш офис, нямаш разходи по наемане на помещение (както е в традиционния бизнес).

На четвърто място - не можеш да фалираш, защото не ти се е наложило да теглиш крупна сума пари от банката, за да стартираш бизнес, който я потръгне, я не потръгне...

На пето място - ще изградиш невероятни взаимоотношения с останалите МЛМ предприемачи, ще създадеш нови приятелства, ще се обградиш с хора, които са позитивно мислещи и които ще те дърпат напред и нагоре.

На шесто място - ще получаваш напълно безплатно безброй обучения от вече успелите в бранша - от всички лидери, ментори...

Това е невероятен шанс за обикновените хора да получат необикновен живот!

А ти желаеш ли го?

 

1
Как работи МЛМ Бизнес Модела?
Как работи МЛМ Бизнес Модела?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 27 Април 2024