By Angel Matsanov on Петък, 31 Юли 2020
Category: Блог

19 нови мерцедеса бяха раздадени на партньори на LR на 29 юли 2020 г.

На 29 юли 2020 се проведе за пръв път събитие с такъв голям мащаб, на което бяха раздадени цели 19 мерцедеса - А клас, С клас, Е клас, GLC от компания LR Health and Beauty на успешно развиващи се сътрудници, изграждайки свой собствен бизнес чрез партньорство с компанията. Един от възнаградените бях аз - Ангел Мацанов, Младши лидер на група.

Това, което се случи доказва за пореден път, че независимо от икономическата ситуация в страната и по света, развитието в индустрията на мрежовия бизнес е факт, независимо от външните обстоятелства.

LR Health & Beauty е международна компания за директни продажби, основана през далечната 1985 година в град Ален, Германия. До днес компанията бележи постоянен ръст в своя оборот и в броя доволни партньори и клиенти.

Днес, 35 години след основаването си, компанията има офиси в 28 държави, в това число Русия и Турция, и дава възможност на все повече хора по света да ПРОменят статуквото си и лайфстайла си, като започнат бизнес от нулата и изградят своя собствена империя от клиенти и партньори.

Днес по улиците се движат хиляди мерцедеси от LR, което е неоспоримо доказателство, че трудът се възнаграждава справедливо и че всеки, който постигне определено ниво по кариерната стълбица, ще получи шанса да кара чисто нов мерцедес!

19 души получиха ключовете за своите автомобили, за да поемат по пътищата на България и по пътя към своето все по-мощно израстване в млм кариерата си. 19 души гръмнаха едновременно своите бутилки със шампанско, музиката кънтеше, настроението беше на макс, публиката ръкопляскаше. Празничната атмосфера създаде невероятна еуфория и докосна сърцата на всички присъстващи, за да им вдъхне мотивация и желание за още по-високи цели!

Да си МЛМ предприемач е нещо невероятно! Не толкова заради финансовата страна на нещата, колкото заради приятелствата, които се създават, работата в екип, взаимопомощта, обученията, и не на последно място - ПРИЗНАНИЕТО!

А това, което се случи на 29 юли, се нарича ПРИЗНАНИЕ! Признание за добре свършена работа! Признание за труда на всички тези млм-предприемачи, признание за тяхното постоянство, непоколебимост, решителност, дързост, непреклонност, непримиримост, упоритост, трудолюбие.

"МЛМ предприемач" е професия, все още непозната на много хора. Това е професия от бъдещето и в следващите десетилетия все повече хора ще се ориентират към индустрията на мрежовия бизнес, осъзнавайки че това е най-достъпната възможност да стартират бизнес буквално от нулата, без никакъв риск и със съвсем минимална инвестиция, и да развият този бизнес за много по-кратък период, в сравнение с конвенционалните бизнеси.

В следващите десетилетия все повече хора ще осъзнаят нуждата от промяна в живота си, ще осъзнаят че старите модели на работа стават все по-нископлатени и все по-трудоемки, и че МЛМ е една прекрасна алтернатива за живота им.

Ако и ТИ като мен, обичаш да помагаш на другите, МЛМ индустрията е ТОЧНО ЗА ТЕБ! Защото тук в LR няма как да успееш ако първо не помогнеш на твоите последователи да успеят!

За едно по-добро бъдеще на България!

Защото заедно можем повече!

КОД21 - ЗАЕДНО СЪЗДАВАМЕ СВОЯ УСПЕХ!

Related Posts

Leave Comments