1 minute reading time (210 words)

История на успеха - Катаржина Шиманска и Мариуш Волни - Президенти в LR | LR Power Day 04.06.2022

 


Катаржина Шиманска и Мариуш Волни са написали една брилянтна история на успеха в своята кариера с LR в Полша.

За кратко време постигат огромен растеж. Всичко това се случва благодарение на тяхната отдаденост и дисциплина. Много бързо осъзнават, че колкото повече образОват своите екипи от хора на професионални умения и знания, толкова по-голямо развитие ще имат и затова бързо основават първия тренинг център в Полша.

Няколко години по-късно, виждайки ползата от това тяхно решение, те имат вече 10 тренинг центъра за обучение на партньори, лидери, мениджъри, а днес тяхната титла в LR е "Президанти".

Към момента 13-ият им бонус от компанията е над 200 хил евро, а двете поршета от компанията са допълнително възнаграждение, което внася още повече цвят и красота в живота им!

 

А ти имаш ли план за своя живот? Искаш ли да имаш по-различен живот след 2-3 години? И ако "да", какво правиш сега, за да предизвикаш промяната?

Ако имаш желание да изградиш истинска кариера в живота си и нямаш пукнат лев, довери ми се и се свържи с мен! Аз ще ти покажа пътя, ще ти дам инструментите, ще те обуча как да бъдеш истински професионалист в МЛМ и ще бъда до теб по пътя ти на развитие!

Изборът е твой! Очаквам те!

 

1
Много хора нямат смелостта да вземат решение и да ...
Наздраве по повод двата връчени мерцедеса A class ...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 20 Април 2024