Какви затруднения изпитвате, за да не поемете контрола на живота си в собствени ръце?

Имате ли затруднения в ежедневието си, в работата си?

Писнало ли ви е да работите за някой друг?

Иска ли ви се да поемете контрола върху собствения си живот във вашите собствени ръце?

Може би сте като повечето хора, които искат, но нещо не им достига, нещо им пречи да вземат това решение... Може би имате някои бариери в съзнанието си, може би имате някои грешни вярвания, които трябва да изкорените... А може би пък приятелския и роднинския ви кръг толкова силно ви влияят, че вие им се доверявате на 1000%, когато ви кажат, че в България не може да се успее, че в България никакъв бизнес не става, че за да изкарва човек добри пари, трябва да има добро образование и да не се занимава с глупости...

Чувствате ли се по този начин?

Иска ли ви се да изплувате от сивотата на ежедневието си и да подредите по такъв начин живота си, че вие сами да определяте кога да работите, по колко време дневно да работите, с кого да работите и как да работите?

Изгледайте това видео и коментирайте отдолу, като напишете вашите притеснения и пречки, които ви спират да се устремите към предприемачество.

Ще отговоря лично на всеки един коментар, за да ви помогна да погледнете по един различен начин на живота и за да ви помогна да се превърнете в успешни предприемачи, приятели.

Очаквам вашите коментари, чрез които да споделите най-болезнените си причини, които ви спъват от развитие в живота ви, за да ви покажа къде е корена на проблема ви и за да ви дам правилните съвети и насоки, които ще ви измъкнат от омагьосаната въртележка, в която се намирате.

Искрено ваш - Ангел Мацанов, предприемач в Мрежовия бизнес и автор на блог за личностно развитие.

Очаквам ви :)

1
Проблемът "НЯМАМ ВРЕМЕ" - масово срещан проблем пр...
Пирамида на Влиянието (пирамида на купувача) - Chu...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 18 Април 2021