Замислял ли си се колко често препоръчваш какво ли не...?

Замислял ли си се колко често препоръчваш какво ли не...?

Замислял ли си се колко често препоръчваш на своите приятели, колеги, познати какво ли не?

Когато си купиш нови удобни и модерни обувки, със сигурност бързаш да препоръчаш магазина, от който си ги купил. Когато си вземеш нов телефон на изгодна цена, това също е повод да се похвалиш на своите приятели от къде си го купил и колко са вежливи продавачите.

Всъщност препоръчването го практикуваме още от детските си години. Когато родителите ти купиха играчката, за която толкова много беше плакал, след това ти бързаше да се похвалиш на приятелчетата какво имаш и откъде са ти го купили.

Това е заложено в човешката природа. Съзнателно или не - ние препоръчваме ежедневно, ежечасно, ежеминутно.

Представи си че имаш любим ресторант и твой приятел търси препоръка от теб за хубав ресторант, където да отпразнува рожденния си ден. Със сигурност ти веднага ще му го препоръчаш, защото си доволен от усмихнатите сервитьорки, обстановката ти допада, музиката е приятна, точно по твой вкус. Яденето.... мммм... да си оближеш пръстите...

Представи си също така, че собственикът на ресторанта ти каже - "Ще ти дам бонус за това, че ми изпрати клиент и благодарение на теб, аз направих оборот".

Ще се зарадваш ли на това?

Разбира се, че ще се зарадваш. И не само това. Ти с нетърпение ще очакваш да вземеш обещания си бонус!

Хайде сега да си представим нещо още по-хубаво. Собственикът на ресторанта ти казва: "Всеки път, когато този твой приятел дойде при мен и направи оборот, всеки път аз ще ти плащам бонус според оборота, който той ми е направил. И този бонус ще ти го давам до живот!"

Уауу, още по-готино, нали? Ама разбира се! Кой бяга от готин бонус?

А представи си, че собственикът на ресторанта ти каже така: "Благодарение на теб, правя оборот, понеже ти си препоръчал моя ресторант на своя приятел и аз ще ти давам бонус всеки път, когато той направи оборот. Но ще ти давам бонус също и всеки път, когато хората, на които твоят приятел е препоръчал ресторанта ми, също идват и правят оборот".

Уникално, нали?

Мислиш ли че това е възможно да се случи, приятел?

Може би в бизнеса с ресторантите е малко вероятно, но в мрежовият маркетинг се получава точно така!

Той работи именно на този принцип. И благодарение на този принцип, всеки един човек стартира от нулата и има равния шанс да развие бизнеса до такава степен, че да заживее по един съвсем различен начин.

Защото когато имаш месечен приход, десетки пъти, дори стотици пъти по-голям месечния ти разход, без да си роб на бизнеса си, тогава ти си богат. Ти можеш да си позволиш да смениш жилището, колата, населеното място. Ти можеш да си позволиш различен тип почивки, различни приключения, забавления и какво ли още не!

Всичко тръгва от настройката на ума, приятел. Всичко тръгва от начина на мислене. Всичко тръгва от теб, дълбоко от твоето сърце.

Сърцето ти копнее ли за промяна? Копнее ли за по-различен живот? Искаш ли утре да живееш по-добре от днес? Искаш ли утре да можеш с лекота да си позволяваш неща, които днес не си могъл да си позволиш?

Всичко е възможно. Просто повярвай и настрой мозъка си по правилния начин.

Може би си объркан, може би в главата са ти хиляди въпроси, на които не намираш отговора.

Не се колебай да се свържеш с мен, за да зададеш всичките си въпроси. Обещавам ти, че ще дам всичко от себе си, ще разгърна целия си потенциал, за да ти помогна да заживееш живота на мечтите си!

 

 


Email