Къде се намираш сега?

Къде се намираш сега?

Представи си живота като една линия, по която ти се движиш от момента на раждането ти да последната ти минута на тази земя. Вървейки по своя път, ти постоянно се сбъскваш с предизвикателства, научаваш нови неща, усвояваш нови навици, умения и постоянно се стремиш да промениш живота си към по-голямо съвършенство. Стремиш се да живееш щастливия живот, за който винаги си мечтал. Разбирането ти за "щастие" до голяма степен е създадено благодарение на родители, учители, баби, дядовци, приятели, роднини. Разбира се, в повечето случаи постигането на така преследваните мечти така и не се получава поради ред причини и обстоятелства.

Животът ти е една огромна съвкупност от възпитание, гени, среда, образование и т.н., и затова всеки един човешки живот е толкова интересен и уникален, буквално несравним с живота на другите хора.

Има едно нещо обаче, по което над 90% от хората си приличат и то се нарича "ефектът на стадото". Независимо от пола, образованието, расата, родното място, възрастта и прочие, масата народ си приличат по това, че се движат в едни и същи коловози и дори не поглеждат настрани. Над 90% от хората никога в живота си не постигат мечтаната финансова свобода, просто защото се движат в този коловоз и не се опитват да променят този факт. И това е пагубно за тях.

А ти? Ти харесваш ли живота, който живееш в момента? Чувстваш ли СПЕШНАТА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА?

Може би - ДА, може би - НЕ, може би си мислиш, че животът ти би могъл да бъде и по-добър.

Сигурен ли си, че си на правилния път? Замислял ли си се колко стредства и нерви си похабил до момента и какъв е резултатът, който си постигнал? Удовлетворен ли си от резултата? Не смяташ ли че нещо ти убягва? Пропуснал си нещо и не знаеш какво е то? Струва ли ти се, че нещо мъничко не ти достига, и си блъскаш главата да го откриеш, и така и не успяваш?

Мислиш ли, че и ти както повечето хора вървиш в тези коловози, следваш грешни идеи, правиш си грешни стратегии? Спри за момент и се огледай! Ще ти задам няколко въпроса, с които силно се надявам да провокирам в теб егото ти, онова силно чувство за самосъхранение и удовлетвореност от живота. Надявам се да си отговориш искрено. Това е изключително важно за теб, за да разбереш къде се намираш!

Просто чети внимателно и отбелязвай това, което чувстваш!

  • Заедно с основните ти потребности като собствен дом, дрехи храна на трапезата всеки ден, също така е нормално да имаш желание да бъдеш щастлив(а). Всеки човек влага различен смисъл в понятието "щастие". Не говорим обаче за смисъла, който ти влагаш, а за това дали си постигнал щастието! Щастлив(а) ли си?

  • Стремиш се да обичаш и да бъдеш обичан(а). Стремиш се към внимание, признание, благодарност, уважение от другите. Към това се стремиш още от детските си години и то те е мотивирало да ставаш все по-добър. А ти получи ли това внимание и признание? Другите благодарни ли са ти? Уважават ли те? Ако "ДА" - колко хора те уважават и показват своето признание към теб? Много ли?

  • Дошъл си на този свят, на тази земя, за да разменяш времето си за благата, които може да ти даде този живот. Ти даваш своето време и енергия, за да получиш живот, за който мечтаеш (може би). Резултатите, които получаваш днес, които ще получаваш утре, всъщност показват колко мъдро и отговорно се отнасняш към това, което ти е дадено. На теб харесва ли ти как живееш? Харесва ли ти какво получаваш от живота? Доволен(а) ли си от благосъстоянието на живота си?

  • Надявам се, че си далече от мисълта, че има безплатни неща. Независимо дали говорим за храната, облеклото или покрива над главата ти, ти се бориш, за да ги постигнеш. Не ги получаваш даром. Това в известна степен е изпитание, предизвикващо стремеж към по-добър живот. Може би искаш по-добрия живот ВЕДНАГА и БЕЗПЛАТНО, но повярвай ми, не можеш да разчиташ за това в живота. Много важно е да разбереш, че получаването е пропорционално на даването. И така - финансово осигурен ли си? Имаш ли предостатъчно финанси, за да си подсигуриш мечтания живот?

  • Масово хората все още живеят с илюзята че някой друг трябва да им подреди живота - правителството, държавата, кмета, родителите, децата... Постоянно се оплакват, постоянно чакат наготово някой да им помогне да преуспеят в живота и да избегнат проблемите си. Някой друг трябва да им подсигури старините. Повярвай ми - това е ОГРОМНА САМОЗАБЛУДА! По този начин хората се опитват да избегнат отговорността за това, което се случва в животите им. А ти разчиташ ли на някого да ти помага? Вярваш ли, че държавата ще те подсигури с добра пенсия? Живееш ли с илюзията, че всичко това ще се случи от само себе си?

  • Истината е, че стабилно и сигурно място няма никъде по света. През целия си живот ти се движиш напред. Светът се променя. А с това се променя и понятието "сигурна и стабилна работа". Отдавна е мит твърдението, че можеш да работиш 45 години за държавата или за някой друг и след това спокойно да заживееш с голяма пенсия. Повяравй ми, във всеки един момент можеш да се окажеш без работа на улицата, особено ако си в по-напреднала възраст. Работиш ли за някого? Разчиташ ли на някого? Мислиш ли, че работодателят зависи от теб?

  • Има една единствена възможност да подсигуриш щастлив и стабилен живот в дългосрочен план - и това е като вземеш живота си в собствените си ръце. За да постигнеш стабилно материално подсигуряване, започни да работиш за себе си. Останалото е самозаблуда. Но как да постигнеш това в тези нестабилни времена? Готов си да действаш, но не знаеш как? Нямаш стратегия? Готов си да работиш за себе си, но се страхуваш, че няма да се получи? Че ще фалираш?

  • Нямаш много време за да експериментираш постоянно. Животът е твърде кратък. Не го пилей за да откриваш топлата вода. Тя вече е открита. Microsoft, Apple, Facebook, Instagram - всички тези брандове са едни успешно получени експерименти, но знаеш ли колко милиони, даже милиарди неуспешни експерименти има? Съветвам те да не си губиш времето в експерименти. Необходима ти е СИСТЕМА, която дава възможност за получаване на доходи, и чрез която има много преуспели хора. Система, която е честна, прозрачна и даваща равни възможности на всеки, който реши да се възползва от нея. Необходими са ти ментори професионалисти, които да ти помогнат да преуспееш. Но от къде да намериш такава система? Кой ще стане твоя ментор? Как точно да получиш подкрепата на професионалистите?

  • Ако не вземеш решението да започнеш сега, по всяка вероятност няма да започнеш никога. Хората обичат да отлагат, казвайки - "Ще започна след като се стабилизират нещата на работното ми място" или "Ще започна след като се роди детето ми", или "Ще започна веднага след кризата, или след като изплатя заема на банката". Истината е, че това са само оправдания и така неусетно ще мине целия ти живот, ще станеш стар, а тогава на практика няма да намериш смисъл да променяш каквото и да било. И така ще започнеш да се самосъжаляваш, че не си се възползвал от възможностите. Това ли искаш да се случи, когато остарееш? Искаш да се самосъжаляваш и да не можеш да промениш нищо?

В живота си съм получавал различни възможности, чрез които съм можел да променя бъдещето си. Много пъти съм бил сляп, за да осъзная колко много мога да пропусна. Когато дойде тази възможност, аз най-напред не я приех насериозно. Не вярвах, че може да ми донесе толкова много ползи. Не вярвах, че точно на мен ще ми се получи. Но страхът от неизвестното в бъдещето беше огромен и това провокира в мен да поема риска и да променя нещо в настоящето. Запретнах ръкави, поех този риск, изучих информацията и познай... не ми се получи нищо. И знаеш ли защо? Защото бях възпитан да работя като роб за системата, да се гърбя от работа, и да вярвам че пари отиват при пари, и няма никакъв шанс аз да забогатея. Вярвах, че само определени хора, които имат определени способности можеха да успеят. Глупости! Толкова глупави вярвания имах... Мина време, обучих се от професионалистите, прочетох няколко изключително полезни книги и резултатите не закъсняха. Способностите също. Те дойдоха в следствие на моето огромно желание за успех, както и на постоянството ми. 

Готов съм да ти помогна, да те науча как да постигнеш финансова свобода чрез тази изпитана и ефективна система. С нейна помощ аз успявам и ИСКАМ да ти предам този опит и на теб!

Защо да го правя?

Заради уважението и признанието! Заради щастието! Защото искам да виждам все повече успяващи хора в България! Защото ми писна да виждам отрудени и обременени хора, неудовлетворени от живота, но и невиждащи светлина в тунела.

Знаеш ли кога ще разбереш какво точно имам впредвид?

Когато помогнеш на първия човек - на себе си!

А сега си дай една равносметка как отговори на въпросите, изброени по-горе. Кои отговори ти харесаха и кои не?

Дори само един от отговорите ти да не ти носи удовлетворение, това е знак, че ти трябва да започнеш да променяш живота си.

Последвай системата, която имаме, за да промениш живота си към по-добро!

Ние като професионалисти ще те обучим в детайли на всички стратегии и тънкости, за да успееш заедно с нас и да изградиш своя успех!

Очакваме те!

 


Email