Какво ти предлагам?

Стартирай своя МЛМ бизнес за финансова свобода с мен и екипа ми!

Стартирай своя МЛМ бизнес за финансова свобода с нас! Стани предприемач в една от водещите мрежови компании в Европа! Стани финансово независим в рамките на 3-5 години!

Стани предприемач в една от водещите мрежови компании в Европа! Стани финансово независим в рамките на 3-5 години!

"Хората не стартират в МЛМ защото не го разбират"

Самият аз не разбирах МЛМ и загубих много време в лутане!

Стартирах през 2013 г в Индустрията Мрежов Маркетинг, и днес, когато вече съм един от Лидерите в България, и заработвам ЧЕТИРИ-ЦИФРЕНИ СУМИ В ЕВРО, мога с ръка на сърцето да кажа:

Да стартирам като предприемач в МЛМ е най-доброто Решение, което някога съм вземал!

 

Аз съм Рекламен агент от Ново Поколение и упражнявам професията Предприемач в Мрежовия маркетинг.

Ще обуча и теб! Достатъчно е да отговаряш на моите критерии!

 

✅ Днес имам Повече Здраве, Повече Време, Повече Приятели, Повече Пътешествия, По-Добри Семейни Взаимоотношения, Повече Пари, Повече СВОБОДА!

✅ Затова се постарах да разбереш и ти, че това е най-достъпния начин за стартиране на собствен международен бизнес. Всяка една година той се увеличава и навлиза във все повече държави

✅ Започваш го като хоби с по 1-2 часа на ден в свободното ви време докато продължаваш да извършваш основната си дейност, но малко по малко бизнесът ти ще започне да се увеличава и ти ще можеш гарантирано да повишиш Качеството на Своя Живот! А ако ти допадне, може да се превърне в твой основен проект до края на живота така, както е за мен!

✅ Присъедини се към моя екип и следвайки бизнес системата за обучения, която ще получиш, можеш да достигнеш месечен бонус от 3000 - 5000 лв само за 1,5 - 2 години! Можеш да караш чисто нов автомобил Мерцедес на лизинг и компанията да ти плаща лизинга! Следвайки системата, в рамките на 5-10 години можеш да достигнеш доход от над 20 - 30 хиляди лв месечно!

✅ Това е напълно реално и възможно! Всичко зависи от твоето желание и борбеност, от готовността ти да се учиш, да анализираш, да проявяваш търпение, да действаш смело и да не ти пука негативните хора около теб! Да имаш високи амбиции, да не се спираш пред трудностите, да си непримирим, да жадуваш за повече свободно време.

Ако си от този тип хора, които с нетърпение чакат да се приберат, за да си надробят салатката, да си сипят ракийката и да си пуснат телевизора и не искаш да промениш това, моля те, не се свързвай с мен! Желая да правя този бизнес само с хора, които имат ясна цел в главата си и които са готови да платят цената за това!

✅ Ако си готов(а) да се впуснеш в предизвикателството, добре дошъл в екипа ми! Аз ще те направя успешен, ще ти помогна да печелиш зашеметяващи суми! Ще бъда твоя ментор! Ще те наставлявам! Ще ти показвам грешките, за да си взимаш поука и да не ги повтаряш! Ще бъда до теб докато не те направя по-силен от мен! Ще те обуча на уменията, които ми позволиха да постигна успех в този бизнес!

✅ И не се притеснявай ако в момента работиш другаде, дори и ако имаш вече работещ собствен бизнес! Категорично няма да напускаш работата си, нито ще прекратяваш бизнеса си! Ще започнем в свободното ти време, отделяйки по 1-2-3 часа на ден. Ще се съобразя с твоето работно време, за да ти бъде максимално удобно!

Целта ми е да те направя успешен, преуспяващ, печелещ завидни суми, а не просто да те регистрирам и да те оставя да се луташ в неизвестността!

С какво ще съм ти полезен, ако стартираш мрежов бизнес с мен?

  • Ще те обуча как да печелиш 2000 лв месечно само 10-12 месеца след старта ти;

  • Ще те науча как отделяйки само по 1-2 часа дневно можеш да изградиш стабилен доход и той да се увеличава постоянно;

  • Ще бъдеш част от едно позитивно общество, копнеещо за развитие, успех и по-добър лайфстайл.

Топката е в ръцете ти! Избери успеха още днес и се свържи с мен!

Попълни формата по-долу, за да изявиш своето желание да станеш част от кипа ми!

Изгради своя Живот и Живей Ярко с Нас!

Заедно можем повече!

{loadmoduleid 97}

 

 

 


Email