4 minutes reading time (718 words)

Моята история (накратко)

Моята история (накратко) / Историята на Ангел Мацанов


Родом съм от село Дорково (на 14 км от Велинград). До 8-и клас живеех там. Завърших средно-специално образование, специалност "Съобщителна техника" в Пловдив в техникума по електротехника.

През 1999 когато завърших училище, исках да уча програмиране в университет, но тогава в онези години връзкарите бяха заели местата в тази специалност и аз попаднах в специалност "Машиностроителна техника и технологии". Точно 3 месеца по-късно реших да напусна университета, защото по никакъв начин не виждах себе си като машинен инженер в живота.

Започнах да работя и сменях доста работни места в търсене на по-доброто. Работил съм в кабелна телевизия, интернет доставчици, интернет зали, обувни фабрики, птицеферми, продавал съм по пазарите дрехи и какво ли още не... Навсякъде срещах едно и също - липса на уважение и признание, недостатъчни доходи и подигравки под една или друга форма.

През 2005 започнах да карам такси и там се задържах около 12 години заради свободата да разполагам с времето си.

Няма да забравя кризата през 2008, когато много хора изгубиха работата си, а аз с таксито съм чакал по 2-3 часа да ми се качи клиент, когото да превозя за 2-3 лв. В онзи момент реших че е глупаво да си губя времето и реших да си купя книги, чрез които да се науча да програмирам и да правя сайтове. През деня в свободните моменти четях, а вечер на компютъра практикувах. Така започнах да си изкарвам допълнителни доходи и докато другите колеги с такситата плюеха и се оплакваха, аз благодарях на себе си всеки ден.

През 2013 г започнах мрежов маркетинг с компания LR и дълги години нямах увереността и смелостта да се втурна през глава, за да стана успешен. Един ден, няма да забравя, как си седях в таксито на 40-градусовата жега и четях книгата на Робърт Кийосаки "Богат татко, беден татко" в очакване на следващия клиент. Стигнах до една реплика, където авторът ме провокираше с въпроса "Ако продължиш да правиш това, което правиш в момента, къде ще бъдеш след 5 години?"

В онзи момент затворих книгата, затворих си очите и започнах да питам себе си - наистина ли искам цял живот да продължавам да ставам рано преди всички да са тръгнали на работа, и да се прибирам късно след като всички са се прибрали, и да работя на всеки празник и на всяка нова година... Наистина ли исках да продължавам да търпя негативното отношение на клиентите, да се притеснявам дали някой пиян през нощта няма да ме удари и да ме осакати... В онзи момент взех важно решение. И то беше - да сменя фокуса си. LR беше в живота ми, но аз не се възползвах от това. Когато промених фокуса си, аз започнах да чета повече литература за мрежовия маркетинг, да се срещам с повече успешни лидери, да черпя от техния опит, да полагам усилия да комуникирам с повече хора, и всичко това ми помогна да се превърна в истински професионалист.

Днес съм един щастлив свободен човек, който разполага с цялото си време, грижа се доста добре за здравето си, помагам на все повече хора да открият себе си и да направят правилните стъпки за тяхното по-добро бъдеще и изкарвам достатъчно добри доходи, за да се наслаждавам на живота във всичките му аспекти

 

И така, в се още ли си на кръстопът дали да продължиш да се носиш по течението и да продължиш да живееш живота, който не харесваш? И ако продължиш да живееш без да промениш себе си, мисленето си, действията си, дали животът ти ще се промени?

Ако мислиш, че е време за промяна, ВИЖ МОЕТО БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ТЕБ и кандидатствай, за да се свържа с теб, и за да споделиш с мен притесненията си, страховете си, намеренията си, мечтите си и всичко, което пожелаеш. Аз ще ти дам безценни съвети и ще ти помогна да излезеш от капана, в който се намираш. Просто се свържи с мен!

 

--------------------

Коментирай тук отдолу ако имаш какво да допълниш или да питаш, и аз с удоволствие ще ти отговоря.

Благодаря ти, че следиш моя блог. Абонирай се за него, за да получаваш известие всеки път, когато напиша нова статия.

И не пропускай да споделиш линк към тази статия със своите приятели, или пък на своята стена, за да достигне тази информация до колкото се може повече хора, за да покажем на българския народ истината за мрежовия маркетинг!

 

0
Най-големият проблем, който ми пречеше да успея бе...
Каквито са въпросите, такива са и отговорите!

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Събота, 30 Март 2024