3 minutes reading time (655 words)

Стани експерт по МЛМ, за да се отличиш от останалите!

Стани експерт по МЛМ, за да се отличиш от останалите!

Имал ли си случай, в който се нуждаеш от определен продукт и отиваш в първия магазин, консултираш се с продавача, той обаче видно не е достатъчно запознат с това, което продава, започва да се чуди как да отговори на въпросите ти, почесва се, чуди се накъде да погледне, и ти усещаш че той е неуверен и си тръгваш с нагласата да потърсиш продукта на друго място. Откриваш друг магазин, където се предлага абсолютно същия продукт и там те посреща продавач, който е доста добре запознат с това, което продава, започва да отговаря компетентно на въпросите ти, обосновава се, усмихва ти се, предразполага те. И ти си готов - купуваш си продукта точно от това място, нали?

Купуваш продукта именно от усмихнатия продавач, който е отговорил професионално на въпросите ти, защото той е успял да вдъхне доверие в теб, успял е да създаде емоция в теб. Ти си му се доверил именно заради този негов подход.

Много хора днес се присъединяват към редиците на мрежовия маркетинг с нагласата че това е фасулска работа и че още от началото "ще изтрепят рибата" и ще постигнат много бързи резултати. Те обаче не са наясно, че за да предлагат каквото и да било, трябва да навлязат в материята и да са "заредени" с информация за това, което предлагат, а не да хвърлят въдицата на сляпо.

По мои наблюдения почти всички, които се включват към МЛМ тръгват с погрешен подход, и въпреки че менторите им ги наставляват и им дават точните стъпки, те не се вслушват и се опитват по собствен начин да привлекат хора. Резултатът е ясен - провалът и разочарованието са гарантирани!

Разбира се, това не е провал в истинския смисъл на думата, защото когато човек прави своите грешки в МЛМ, той реално не губи нищо, а в същото време може да извлече ползите от грешките си и да се опита да не ги допуска следващия път.

За да пожънеш истински успех, ще ти се наложи да станеш експерт по МЛМ. Няма две мнения по въпроса! Не може да не знаеш какво предлагаш и да очакваш резултати. Когато не знаеш какво предлагаш, ще си в позицията на първия продавач, който мрънка и се чуди как да отговори на въпросите. Ти не искаш да се чувстваш сконфузен, нали? Не искаш хората да ти се смеят че предлагаш нещо, без да го разбираш, нали така?

Затова моят съвет към теб е - ако си се присъединил към МЛМ и желаеш да направиш голям бизнес чрез мрежовата компания, в която си, тогава непременно си дай време да проучиш маркетинговия план и продуктовата гама на въпросната компания. Ти си рекламното лице, ти трябва да отговаряш компетентно и с респект. Ти трябва да създаваш в хората усещането, че те могат да ти се доверят. Нещо повече - ти трябва по такъв начин да представяш компанията и продуктите, че хората ДА КОПНЕЯТ да ти се доверят. Всичко това се постига с времето, не се случва за един ден, както и не си се научил да пишеш или смяташ за един ден. Важното е да имаш желанието да се учиш, да гледаш видео материалите, да прелистваш списанията, каталозите, да звънкаш на ментора си и да го обсипваш с въпроси.

Само тогава ден след ден ти ще ставаш по-добър и по-добър в това, което предлагаш. Следвайки този модел, няма да ти се налага ти да търсиш хората, а те ще търсят теб. А тогава всичко се променя, защото с теб ще се свързват хора, които са заинтересовани от твоя продукт или твоето предложение. Нали разбираш разликата между това да натрапваш идеите си на хората и това да си професионалист и хората сами да те търсят?

Присъединявайки се към екипа ми, аз ще ти дам утъпкана пътека, разработен план как точно да достигаш до все повече и повече хора. Това е нещо, което почти никой в България не прави и ако ти започнеш да прилагаш тези методи, съвсем скоро ще се откроиш от конкуренцията ти и ще пожънеш зашеметяващи успехи.

2
6-те правила за успех от Арнолд Шварценегер
Какви грешки допускат над 98% от мрежарите?

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 23 Април 2024