2 minutes reading time (326 words)

Проблемът "НЯМАМ ВРЕМЕ" - масово срещан проблем при почти всеки човек

Случва ли ви се често да нямате време за абсолютно нищо? Случва ли ви се често да се улавяте как губите времето си с празни неща, с ненужни действия?

Споделете в коментарите - дали имате проблем с липсата на време?

В живота на активно работещите хора определено липсата на време е голям проблем. Повечето хора рабоятт от тъмно до тъмно и нямат време за абсолютно нищичко. Прибират се от работа, поразходят се, погледат телевизия, прегледат лентата на фейсбук, свършат си домашните задължения и хоп - в леглото.

И това се повтаря ден след ден, година след година.

Докато дойде ден, в който същите тези хора започнат все повече и повече да осъзнават как в живота им нищо ново не се случва, времето си го пропиляват по какъв ли не начин, но не и ползотворно, и в крайна сметка са се впуснали във въртележката на живота, която не предлага нищо по-различно от обикновения живот на средностатистическия човек - работа-вкъщи-работа-вкъщи.

И къде отиват мечтите? Къде отива времето за любимите хобита? Къде отива времето за семейството? Къде отива времето за приятелите, за пътешествията? Къде отива личното време за себе си?

Някакси неусетно мнозинството хора са се впуснали в тази въртележка и нищо ново не се случва в ежедневието ми.

И колкото повече напредва възрастта, толкова повече започват да се замислят за всеки пропуснат момент, за всяка пропусната полза да живеят щастливо... Докато в един момент се превърнат в пенсионери, които вече разполагат с време, но дали са финансово подсигурени?

Изгледайте това видео и научете как да подредите живота си по такъв начин, че да подсигурите старините си, да започнете да имате все повече свободно време и все повече пари ЕДНОВРЕМЕННО!

Коментирайте също така под тази статия, като напишете дали и вие страдате от този синдром - липса на време и какво правите, за да се преборите с него.

Благодаря ви!

Искрено ваш - Ангел Мацанов, предприемач в Мрежовия бизнес и автор на блог за личностно развитие.

Очаквам ви :)

1
Възходът на предприемача - Ерик Уори (документален...
Какви затруднения изпитвате, за да не поемете конт...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 16 Април 2024