1 minute reading time (202 words)

Отпразнувайте с нас връчването на VolksWagen T-CROSS на Аксения Филипова, Младши Лидер на Група - 12.12.2022


На 12 декември 2022 беше връчен поредния автомобил в нашия екип КОД21. Този път щастливката е Аксения Филипова от Плевен, която е в титла Младши Лидер на група.

VolksWagen Т-CROSS е първият връчен автомобил на Аксения Филипова от LR. Тя е изключително ярък пример за кариерно израстване благодарение на своята находчивост, упоритост и постоянство. Тя е поредното доказателство за израстващ лидер, който ден след ден се превръща в по-добрата версия на себе си, помагайки на все повече хора да променят живота си.

А за целия ни екип KOD21 това е поредният мерцедес, който потегля по улиците на България, за да служи като един чудесен инструмент за още по-големите успехи, които предстоят в живота на Аксения.

 

Истината е, че кариерата с LR дава уникални възможности и предимства на всеки човек да излезе от статуквото на обикновения работник и да се превърне в истински предприемач. Но... има една уловка... и тя е, че се иска здрава работа няколко години, без да напускате работното си място, за да можете да изградите истински солиден доход, а след това със спокойствие да поемете контрола на живота си в собствените си ръце.

Ако желаете да КАНДИДАТСТВАТЕ за БИЗНЕС ВЪЗМОЖНОСТТА с LR, КЛИКНЕТЕ ТУК и го направете.

 

0
Кадри от Лидерското ни Коледно Парти с LR - 12.12....
Кадри от деня на връчване на VW T-CROSS на Аксения...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 01 Март 2024