1 minute reading time (236 words)

[Затвърдена Титла] - Ангел Мацанов - Лидер на Група

Благодарности на всички, които ми се довериха, повярваха в мен и станахме бизнес партньори!Благодарности и на всички, които ми казаха, че този бизнес не струва и че е пълна загуба на време! Благодаря ви наистина, защото научих безброй безценни уроци!

Благодаря на моите ментори, които бяха зад мен в най-трудните ми моменти!

Благодаря на своя екип от партньори и клиенти, с които работим неуморно всеки ден, развивайки и вашите бизнес структури!

Благодаря на съпругата ми, че е най-близкият ми приятел и че ме подкрепя в моя кариерен път!

Благодаря на прекрасните ни деца, които ни радват ежедневно със своите постижения!

Благодаря на родителите ми, за това че са ми дали живот и са давали винаги най-доброто за мен, лишавайки себе си от какво ли не...

Днес, 01 март някои хора празнуват баба марта (умишлено е с малка буква), но аз празнувам своя успех! И знаете ли, дори и когато бях дете, не вярвах че някакъв виртуален герой ще ми донесе успеха и свободата, за които мечтаех още тогава!

Днес мога да се похваля с цялото свободно време на света, с много приятели, и то позитивни приятели, с много по-различна грижа за здравето на семейството си и с много повече покорени върхове в кариерата!

Всички вие, които ми се доверихте, продължавайте със същата борбеност и същата амбиция, бъдете близо до нас като екип и съвсем скоро вие ще достигнете още по-големи върхове!

ЗАЕДНО ТВОРИМ СВОЯ УСПЕХ!

 

1
Как да се подсигурим, когато дойде следващата криз...
Проблем: "Живея в малък град и тук не може да се р...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Петък, 29 Март 2024