БЕЗПЛАТЕН МИНИКУРС ЗА УСПЕШЕН СТАРТ В МЛМ

7-ДНЕВЕН КУРС НА ТЕМА:

КАК ПРАВИЛНО ДА СТАРТИРАШ в МЛМ?

ПРОСТО ПОПЪЛНИ СВОЕТО ИМЕ И ИМЕЙЛ И ЩЕ ПОЛУЧИШ МОМЕНТАЛЕН ДОСТЪП ДО БЕЗПЛАТНИЯ КУРС!

И така - в продължение на 7 дни, всеки ден ти ще получаваш на своя имейл по един урок от курса, започвайки от днес! Подготви се професионално, за да стартираш успешно своята МЛМ кариера!


100% Сигурност за твоите лични данни!

Най-основната причина за НЕуспеха на хората в МЛМ не са продуктите, нито техните цени, нито пък възможността! Причината е ЛИПСАТА НА ОБУЧЕНИЕ!

 
Често хората стартират в някоя МЛМ компания с нагласата, че това е схема за бързо забогатяване, или пък поредната лотария, в която трябва "да ударят" шестицата. Какво имам впредвид ли? Имам впредвид, че те започват с надеждата да регистрират няколко човека, които от своя страна да ги направят богати. В мислите на новорегистрираните сътрудници (дистрибутори) обикновено веднага изникват няколко човека от най-близкото им обкръжение, на които те залагат 100%-ови надежди. Без никаква подготовка, без нужните умения и инструменти за правилно представяне на бизнес възможността, новорегистрираният сътрудник отправя по абсолютно неправилен начин своето предложение към тях и съвсем скоро разбира, че те изобщо не се интересуват от това!

 

Не бъди от този тип сътрудници!

Стартирай правилно, като научиш чрез този курс основните принципи и препоръки за успешен старт в МЛМ бизнеса!

Виж темите на уроците, които ще научиш в този курс


УРОК №1: Настрой мозъка си правилно!

В този първи урок ще разбереш защо е важно да стартираш с правилната настройка в своя Мрежов бизнес и как точно да настроиш мозъка си, за да имаш максимум резултати още от самото начало.


УРОК №2: Кой е твоя капитал и как правилно да го подготвиш?

В този втори урок ще разбереш кой е най-важният ресурс (твоя капитал) за развитието на твоя МЛМ бизнес и как правилно да го подготвиш.


УРОК №3: Работи ефективно със списъка си с имена!

Научи как да работиш ефективно с твоя списък с имена. Ще ти покажа някои грешки, които е много вероятно да допуснеш като начинаещ МЛМ предприемач. Ще научиш също така и някои тънкости за правилно организиране на работата ти.


УРОК №4: Отправи правилно поканата към твоите кандидати!

В този урок ще ти покажа правилните и грешните начини за отправяне на покана към твоите потенциални клиенти и партньори в мрежовия ти бизнес.


УРОК №5: Как правилно да организираш среща с твоите кандидати?

Научи тази техника на работа - как правилно да организираш срещите с твоите кандидати, защото от това пряко зависи развитието на твоя бизнес.


УРОК №6: Умението, без което няма да успееш в МЛМ

За да постигнеш дългосрочен успех в своята МЛМ кариера, е необходимо да усвоиш определени умения. В този урок ще научиш кое е най-важното умение, без което няма как да успееш в тази индустрия.


УРОК №7: 8-те правила за успех в МЛМ

Научи кои са тези осем правила за успех и започни да прилагаш наученото веднага, за да не губиш време, а да успееш максимално бързо!

Желаеш да започнеш Свой Собствен Стабилен МЛМ Бизнес и търсиш Добра Възможност за развитие?

КЛИКНИ НА БУТОНА ОТДОЛУ И ВИЖ МОЕТО БИЗНЕС ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ТЕБ!

Свържи се с мен или ме намери в социалните мрежи:

Facebook Angel Matsanov Instargram Angel Matsanov YouTube Angel Matsanov Email Angel Matsanov Телефон Ангел Мацанов