МЛМ бизнес - за мнозинството от хората този термин все още е абсолютно непознат

"Онези, които твърдят, че нещо е невъзможно, трябва да се отдръпнат от пътя на тези, които го правят."
Триша Кънинхам

МЛМ бизнес - за мнозинството от хората този термин все още е абсолютно непознат. За голяма част от хората този термин прави асоциация с измамните структури, наречени финансови пирамиди. За мнозинството от хората тази индустрия означава само едно единствено нещо - провал.

И вероятно мнозинството хора са прави.

За тях това означава, обвит в големи обещания лесен за правене бизнес, където не си мърдаш пръста, купуваш който и да е търговски пакет и от там нататък потича мед и масло върху филията на живота ти.

Стотици хиляди, че дори милиони хора по целият свят в една или друга степен са се докосвали до тази индустрия и не са успели. Болшинството от тях познава единствено и само провала. Купуваш пакета, излизаш навън, започваш да го предлагаш, и го предлагаш, и го предлагаш, и опитваш да го продадеш, не се случва нищо, ядосваш се, егото ти е сринато, зарязваш всичко и на висок глас казваш … пазарните мрежи не струват, това е пълен боклук.

Едно изследване на Фолксваген казва, че ако един клиент остане доволен от нашият продукт, то той го препоръчва на между 2 и 6 души. Ако остане недоволен обаче, той със сигурност казва на минимум 17 души.

Подобно нещо се случва и с хората, провалили се в Network Marketing-а. Те се чувстват предадени, излъгани и никога повече от устите им няма да се отрони дори една единствена добра дума по адрес на някой, който работи в МЛМ сферата.

Виновникът за този емоционален стрес се нарича "чувство за собствена значимост" или накратко ЕГО. Липсата на личностно израстване, липсата на основни човешки принципи и ценности, често и липсата на стабилен морал провалят сътрудниците (дистрибуторите, консултантите).

За радост има и добра новина!

За да успее човек в която и да е индустрия, в която и да е сфера, той трябва да се научи от опита на вече успелите!

Именно затова те насърчавам, приятелю, да загърбиш настрана всички предразсъдъци, всички негативни мнения, които някога си чул от другите. Насърчавам те да се отърсиш от всяка негативна информация, която е достигнала до теб от където и да било! Защо? Защото няма как да слушаш и да взимаш за пример само провалилите се хора, и да очакваш че ти ще успееш!

Затова те приканвам да се свържеш с нас! Ние от екипа ни можем да ти представим този бизнес модел по правилния начин! Ще ти покажем нашия успех! Ще те запознаем с много стратегии и тънкости, които ще ти помогнат да бъдеш един успешен МЛМ предприемач!

Очакваме те!