5 мита какъв трябва да си за да успееш в мрежовия маркетинг

❌ Мит 1: Трябва да умееш да говориш добре.

Всъщност, това е добро качество 🤷 но аз познавам човек, който се изказва трудно и е успял да изгради група. Той много заложи на взаимоотношения с изградено доверие 🥰 и знае как да слуша и предлага точно това, от което се нуждае другия човек☝🏻! И успя!

❌ Мит 2: Трябва да си много общителен.

По принци да, това определено помага. Но ако липсва ти това качество, това не е присъда☝🏻! Всичко е наред! Просто трябва да го замениш с решимост и желание да помагаш на хората 😌.

❌ Мит 3: Трябва да имаш добро обкръжение, с което да може да изградиш бизнеса.

Разбира се “подходящият огън” е условие, ако е истински огън🔥🔥🔥, ноооо.... отново практиката показва, че най-силните ти партньори ще намериш в “дълбочина” - това е надолу по структурата от партньори.

Извод: прави, това което е нужно - и ще стане каквото трябва☝🏻! Ние няма как да знаем предварително къде ще намерим нашите лидери, но ще ги намерим със сигурност, ако действаме! 🤗

❌ Мит 4: Отнема много време.

Не е вярно, отнема толкова, колкото е голямо желанието ти да промениш живота си и този на твоите любими хора! 😎 Аз започнах с около час-два на ден през вечер след работа. 🤗

❌ Мит 5: Трябва да знаеш как да натискаш и да убеждаваш

О, да не бъде !🙈 С такива методи може бързо да успееш и после бързо да загубиш също - както пари, така и репутация. В една подходяща мрежа, ако се занимава с продажби, това са междуличностни въздействия и продажби. Когато един човек е щастлив като купува, това ще доведе до дългосрочни отношения 🥰 и ако въобще възнамеряваш да стигнеш до добри доходи, трябва да помниш, че същността на бизнеса не е в това колко продукти продаваш, а какви взаимоотношения изграждаш!

Ето колко хубаво е да подпалим тези митове 😅🔥🔥

А сега, ако вярваш че току що разбихме тези митове, се свържи с нас или с човека, който те запозна с индустрията МЛМ, за да ти покажем как можеш да постигнеш финансова свобода, независимо от това дали си общителен, убедителен и дали имаш добро обкръжение от познати или не!

Очакваме те 🤗