3 minutes reading time (568 words)

Честито Рождество Христово и Весело посрещане на Новата Година!

Честито Рождество Христово и Весело посрещане на Новата Година!

Честито Рождество Христово!

Това е най-светлият християнски празник, на който по традиция семействата се събират, за да отпразнуват заедно раждането на Спасителя, а също така и за да се насладят едни на други.

Рождество е време, в което всеки от нас оставя настрана динамиката и ангажиментите си, за да се отдаде изцяло на своите близки и любими, и да им даде цялата си любов и внимание.

Рождество носи със себе си нови надежди, лъч светлина за по-добър живот и по-светло бъдеще!

 

Бих искал да Ви пожелая още повече успехи занапред в живота, в семейството, в кариерата, във всяко едно ваше начинание.

Но най-вече искам да Ви пожелая ЗДРАВЕ през новата година!

Почти се изтърколи една доста интересна година. За някои тя беше година на осъзнаване и пренареждане на приоритетите, за други беше доста шантава.

Доста бизнеси фалираха. Други намериха нова ниша за развитие. Трети пък увеличиха оборотите си.

Много хора останаха без работа и изпаднаха в депресия, а други веднага се преориентираха и разбраха, че всъщност всичко е било за тяхно добро.

Животът на хората по целия свят се промени тотално! Най-вече заради страхът от зараза... А отзвукът от пандемията ще продължи още дъъълги години...

Това, което мога аз да споделя за себе си и за това как отмина моята година, е че аз имам две паралелни дейности. Едната от тях със сигурност я знаете - и тя е в сферата на Мрежовия Маркетинг. Другата ми дейност е Рентакар и Трансфери в съдружие с още две момчета.

 

Какво се случи в моите бизнеси през 2020?

В бизнеса ми с рентакар и трансфери, оборотите ни драстично намаляха, поради което бяхме принудени да съкратим голяма част от персонала ни, за да можем все пак да останем на пазара, без да фалираме. Наложи се да реорганизираме доста неща в бизнеса ни, за да продължи той да съществува.

В бизнеса ми в сферата на мрежовия маркетинг през тази година аз претърпях развитие и увеличение на оборотите ми. Осъзнах, че това е една невероятно устойчива на кризи индустрия, а този факт ми даде нови сили и нова мотивация да продължа още по-дръзко и смело да развивам МЛМ бизнеса си.

Вътрешното удоволствие от факта, че ежедневно помагам на все повече хора да подобряват живота си е НЕВЕРОЯТНО! И красотата на мрежовия бизнес се състои именно в това - да помагаме на колкото се може повече хора, а в замяна на това системата ни се отплаща подобаващо.

Именно това е най-силния стълб, на който се крепи МЛМ, и именно затова тази индустрия ще продължава да се развива НЕЗАВИСИМО от външните обстоятелства! Това е най-хуманния бизнес модел, който може да съществува! Модел WIN-WIN. Модел, в който всеки получава своите ползи. Модел, в който няма конкуренция, няма отношения на работодател и работник, няма началници, няма задължения. Има само ВЪЗМОЖНОСТИ! А кой как ще се възползва от възможностите - всеки сам определя за себе си!

 

Вярвам, че и при Вас годината е била успешна, както и при мен и партньорите ми от мрежовия бизнес.

Силно вярвам че 2021 ще бъде още по-успешна и ярка година, в която ние като екип ще помогнем на още повече хора и те да подобрят финансовото си и здравословното си състояние, за да живеят по-спокойно и да имат повече свободно време за семействата си и за любимите си хобита!

 

Желая Ви от сърце много успехи през новата 2021 година!!

И най-вече Ви желая ЗДРАВЕ!

 

С уважение: Ангел Мацанов 

 

1
[Video] Стив Джобс - Понякога животът може да ви у...
Представяне на Бизнес Възможността и Продуктите на...

Свързани публикации

 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Четвъртък, 18 Април 2024